KARANTİNADAKİ MAHALLEYE DESTEK

Gündem 25.07.2020 - 00:21, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3126+ kez okundu.
 

KARANTİNADAKİ MAHALLEYE DESTEK

KORONAVİRÜS vakalarının artması sebebiyle karantinaya alınan Ordu’nun Çatalpınar ilçesine bağlı Sayacatürk Mahallesi’ndeki her haneye, Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Sözleşmeli Tarım’ modeliyle üretilen domates ve gıda kolisi dağıtımı yapıldı.

KORONAVİRÜS vakalarının artması sebebiyle karantinaya alınan Ordu’nun Çatalpınar ilçesine bağlı Sayacatürk Mahallesi’ndeki her haneye, Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Sözleşmeli Tarım’ modeliyle üretilen domates ve gıda kolisi dağıtımı yapıldı. Ordu’nun Çatalpınar ilçesi Sayacatürk Mahallesi’nde çeşitli sebeplerden yapılan testler sonucu korona virüs vakaları tespit edildi. Toplanan Ordu İl Hıfzıssıhha Meclisi’nin kararıyla, mahallede ikinci bir değerlendirmeye kadar karantina kararı alınmasına, söz konusu mevkiiler ile olan giriş çıkışların kapatılmasına karar verildi. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatıyla harekete geçen büyükşehir ekipleri, bölgeye gıda yardımında bulunmak için çalışma başlattı. SÖZLEŞMELİ TARIMLA ÜRETİLEN DOMATESLER VE GIDA KOLİSİ DAĞITILDI Ordu Büyükşehir Belediyesi Tarım ve Hayvancılık Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın ‘Sözleşmeli Tarım’ modeli altında verdiği destekle, Altınordu, Fatsa, Ünye ve Perşembe ilçelerinde üretilen domatesler, karantina altındaki Sayacatürk Mahallesi sakinlerine dağıtılmak üzere üreticilerden satın alındı. Domatesler ve gıda kolileriyle birlikte Sayacatürk Mahallesi’ne giden Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık Dairesi Başkanlığı ekipleri, her haneye verilecek şekilde domates ve gıda kolisinden oluşan yardım malzemelerini mahalle muhtarı İsmet Ayva’ya teslim etti. MAHALLE MUHTARINDAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR Mahallede 17 Temmuz tarihinde saat 24.00’dan itibaren başlayan karantina tedbirlerinin devam ettiğini belirten Çatalpınar Sayacatürk Mahallesi Muhtarı İsmet Ayva, desteklerinden dolayı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür etti. Karantina nedeniyle mahalleye giriş ve çıkışların kapatıldığını dile getiren Ayva, “Başkanımız Sn. Dr. Mehmet Hilmi Güler, sürecin başlamasından itibaren bizlerin yanında oldu. Domates, gıda kolileri ve maskelerden oluşan yardım malzemeleri mahallemize ulaştı ve evlere teslimatları sürüyor. Başkanımıza mahalle sakinlerimiz adına teşekkür ediyorum. Allah razı olsun” diye konuştu
KORONAVİRÜS vakalarının artması sebebiyle karantinaya alınan Ordu’nun Çatalpınar ilçesine bağlı Sayacatürk Mahallesi’ndeki her haneye, Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Sözleşmeli Tarım’ modeliyle üretilen domates ve gıda kolisi dağıtımı yapıldı.

KORONAVİRÜS vakalarının artması sebebiyle karantinaya alınan Ordu’nun Çatalpınar ilçesine bağlı Sayacatürk Mahallesi’ndeki her haneye, Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Sözleşmeli Tarım’ modeliyle üretilen domates ve gıda kolisi dağıtımı yapıldı.

Ordu’nun Çatalpınar ilçesi Sayacatürk Mahallesi’nde çeşitli sebeplerden yapılan testler sonucu korona virüs vakaları tespit edildi. Toplanan Ordu İl Hıfzıssıhha Meclisi’nin kararıyla, mahallede ikinci bir değerlendirmeye kadar karantina kararı alınmasına, söz konusu mevkiiler ile olan giriş çıkışların kapatılmasına karar verildi. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatıyla harekete geçen büyükşehir ekipleri, bölgeye gıda yardımında bulunmak için çalışma başlattı.

SÖZLEŞMELİ TARIMLA ÜRETİLEN DOMATESLER VE GIDA KOLİSİ DAĞITILDI

Ordu Büyükşehir Belediyesi Tarım ve Hayvancılık Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın ‘Sözleşmeli Tarım’ modeli altında verdiği destekle, Altınordu, Fatsa, Ünye ve Perşembe ilçelerinde üretilen domatesler, karantina altındaki Sayacatürk Mahallesi sakinlerine dağıtılmak üzere üreticilerden satın alındı. Domatesler ve gıda kolileriyle birlikte Sayacatürk Mahallesi’ne giden Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık Dairesi Başkanlığı ekipleri, her haneye verilecek şekilde domates ve gıda kolisinden oluşan yardım malzemelerini mahalle muhtarı İsmet Ayva’ya teslim etti.

MAHALLE MUHTARINDAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Mahallede 17 Temmuz tarihinde saat 24.00’dan itibaren başlayan karantina tedbirlerinin devam ettiğini belirten Çatalpınar Sayacatürk Mahallesi Muhtarı İsmet Ayva, desteklerinden dolayı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür etti. Karantina nedeniyle mahalleye giriş ve çıkışların kapatıldığını dile getiren Ayva, “Başkanımız Sn. Dr. Mehmet Hilmi Güler, sürecin başlamasından itibaren bizlerin yanında oldu. Domates, gıda kolileri ve maskelerden oluşan yardım malzemeleri mahallemize ulaştı ve evlere teslimatları sürüyor. Başkanımıza mahalle sakinlerimiz adına teşekkür ediyorum. Allah razı olsun” diye konuştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.