KARAOLUK KABAYATAK ŞENLİĞİ 7. KEZ NESİLLERİ BULUŞTURDU

Kültür 19.07.2015 - 10:46, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3147+ kez okundu.
 

KARAOLUK KABAYATAK ŞENLİĞİ 7. KEZ NESİLLERİ BULUŞTURDU

Ordu’nun Altınordu ilçesine bağlı Karaoluk Mahallesi’nde bu yıl 7.’ si düzenlenen Kabayatak Şenliği binlerce kişinin katılımı ile gerçekleşti.

Altınordu Belediyesi’nin ve vatandaşların katkılarıyla organize edilen Karaoluk – Kabayatak Şenlikleri nesilleri buluşturmaya devam ediyor.  Kabayatak Mesire alanındaki şenliğe Karaoluk Mahalle halkının yanı sıra civar mahallelerden de çok sayıda vatandaş katıldı. Nesilleri bir biri ile buluşturan şenlikte konuşan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş mahalle sakinlerine seslenerek; “Siz neredeyseniz bir oradayız” dedi. Halkın arasında olabilmek, duasını alabilmek ve güler yüzünü görebilmekten daha fazla bir sermayelerinin  olmadığını ifade eden Başkan Tekintaş, gerçekleştirecekleri proje sayesinde  Kabayatak Mesire alanını özel bir mekana dönüştüreceklerini söyledi. Belediye Başkanı Engin Tekintaş; “Her geçen gün buranın değeri ve kıymeti daha farklı anlaşılıyor. Bu mekanı bundan sonraki süreçte  sahnesi ile, tribünü ile, hizmet birimleri ile düzenli ve kalıcı özel bir mekana dönüştürmeye devam edeceğiz. İnanıyorum ki her fedakarlık daha farklı hizmetleri ortaya çıkartıyor. Ben, imkanı olan tüm arkadaşlarımızın elinden gelen katkıyı sunmasını  istiyorum. Biz, Belediye olarak üzerimize düşen sorumluluğu milletimiz adına yerine getirmeye devam ediyoruz. Bu, sizin bize verdiğiniz güvenin ve desteğin bir sonucudur. Bu desteğin kıymetini bilen bir ekiple karşı karşıya olduğunuz bilmenizi isterim. Biz, ellerimizi birleştirdikçe bundan sonra bu meydan sadece şenlik için değil, bunun dışında bir mesire yeri olarak, içme suyu ile,elektriği ile, tuvaleti ve  alt yapısı ile güzel bir mekana dönüşmesi için yeni projeler ile karşınızda olacağız. Siz neredeyseniz biz oradayız. Sizin aranızda olabilmek, sizin duanızı alabilmek, sizlerin güler yüzünü görebilmekten daha fazla bir sermayemiz olmadığını ifade etmek isterim” şeklinde konuştu. 
Ordu’nun Altınordu ilçesine bağlı Karaoluk Mahallesi’nde bu yıl 7.’ si düzenlenen Kabayatak Şenliği binlerce kişinin katılımı ile gerçekleşti.

Altınordu Belediyesi’nin ve vatandaşların katkılarıyla organize edilen Karaoluk – Kabayatak Şenlikleri nesilleri buluşturmaya devam ediyor.  Kabayatak Mesire alanındaki şenliğe Karaoluk Mahalle halkının yanı sıra civar mahallelerden de çok sayıda vatandaş katıldı. Nesilleri bir biri ile buluşturan şenlikte konuşan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş mahalle sakinlerine seslenerek; “Siz neredeyseniz bir oradayız” dedi. Halkın arasında olabilmek, duasını alabilmek ve güler yüzünü görebilmekten daha fazla bir sermayelerinin  olmadığını ifade eden Başkan Tekintaş, gerçekleştirecekleri proje sayesinde  Kabayatak Mesire alanını özel bir mekana dönüştüreceklerini söyledi. Belediye Başkanı Engin Tekintaş;

“Her geçen gün buranın değeri ve kıymeti daha farklı anlaşılıyor. Bu mekanı bundan sonraki süreçte  sahnesi ile, tribünü ile, hizmet birimleri ile düzenli ve kalıcı özel bir mekana dönüştürmeye devam edeceğiz. İnanıyorum ki her fedakarlık daha farklı hizmetleri ortaya çıkartıyor. Ben, imkanı olan tüm arkadaşlarımızın elinden gelen katkıyı sunmasını  istiyorum. Biz, Belediye olarak üzerimize düşen sorumluluğu milletimiz adına yerine getirmeye devam ediyoruz. Bu, sizin bize verdiğiniz güvenin ve desteğin bir sonucudur. Bu desteğin kıymetini bilen bir ekiple karşı karşıya olduğunuz bilmenizi isterim. Biz, ellerimizi birleştirdikçe bundan sonra bu meydan sadece şenlik için değil, bunun dışında bir mesire yeri olarak, içme suyu ile,elektriği ile, tuvaleti ve  alt yapısı ile güzel bir mekana dönüşmesi için yeni projeler ile karşınızda olacağız. Siz neredeyseniz biz oradayız. Sizin aranızda olabilmek, sizin duanızı alabilmek, sizlerin güler yüzünü görebilmekten daha fazla bir sermayemiz olmadığını ifade etmek isterim” şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.