KARAVANLA İLÇESİNİ TANITIYOR

Yaşam 30.10.2016 - 01:28, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3048+ kez okundu.
 

KARAVANLA İLÇESİNİ TANITIYOR

Ordu’nun İkizce ilçesini tanıtmak için karavanla yollara düşen İkizce Düzpelit Mahalle Muhtarı ve aynı zamanda Ziraat Odası Başkanı Hasan Çalık, Fatsa’da mola verdi.

İkizce’nin tanıtımı için yollara düşen İkizce Düzpelit Mahalle Muhtarı ve Ziraat Odası Başkanı Hasan Çalık’a ilçede eğitim gören 11 üniversite öğrencisi de eşlik etti. İkizce’nin tanımı için yola koyulan ekip ilk olarak Ünye’de daha sonrada Fatsa’da mola verdi. Yapmış oldukları tanıtım turuyla ilgili konuşan İkizce Düzpelit Mahalle Muhtarı ve Ziraat Odası Başkanı Hasan Çalık, “İlçemiz Düzpelit Mahallemizde özel bir kütüphanemiz var. Buradaki kütüphanemizde Kültür ve Turizm Bakanlığı'na kayıtlı 6 bin 500 kitap var. Bu kütüphanemizi önce ilçemizde sonra ilimizde, bölgemizde ve sonra da ülkemizde tanıtmayı amaçlıyoruz. Biz bu işi gönüllü yapıyoruz” dedi.Çalık, “Ayrıca mahallemizde tarihi geçmişi 700 yıl öncesine dayanan çivisiz camimiz ve bize özgü olan kültür ambarımız var. Bu kültür ambarımızdan yola çıkarak küçük bir karavanla içinde kütüphanemizden Kitaplarla İkizce’mizi tanıtacağız. Tanıtım turumuzun güzergahı ilk olarak Ünye’ye olurken, bunu Fatsa takip etti. Şimdi ise Ordu, Samsun ve son olarak İstanbul’a gideceğiz. Bu tanıtım turumuza ilçemizde bulunan MYO’muzda destek verdiği için benim beraber 11 öğrencimiz ilçemizi tanımak üzere yola koyuldu” diye konuştu.
Ordu’nun İkizce ilçesini tanıtmak için karavanla yollara düşen İkizce Düzpelit Mahalle Muhtarı ve aynı zamanda Ziraat Odası Başkanı Hasan Çalık, Fatsa’da mola verdi.

İkizce’nin tanıtımı için yollara düşen İkizce Düzpelit Mahalle Muhtarı ve Ziraat Odası Başkanı Hasan Çalık’a ilçede eğitim gören 11 üniversite öğrencisi de eşlik etti. İkizce’nin tanımı için yola koyulan ekip ilk olarak Ünye’de daha sonrada Fatsa’da mola verdi. Yapmış oldukları tanıtım turuyla ilgili konuşan İkizce Düzpelit Mahalle Muhtarı ve Ziraat Odası Başkanı Hasan Çalık, “İlçemiz Düzpelit Mahallemizde özel bir kütüphanemiz var. Buradaki kütüphanemizde Kültür ve Turizm Bakanlığı'na kayıtlı 6 bin 500 kitap var. Bu kütüphanemizi önce ilçemizde sonra ilimizde, bölgemizde ve sonra da ülkemizde tanıtmayı amaçlıyoruz. Biz bu işi gönüllü yapıyoruz” dedi.
Çalık, “Ayrıca mahallemizde tarihi geçmişi 700 yıl öncesine dayanan çivisiz camimiz ve bize özgü olan kültür ambarımız var. Bu kültür ambarımızdan yola çıkarak küçük bir karavanla içinde kütüphanemizden Kitaplarla İkizce’mizi tanıtacağız. Tanıtım turumuzun güzergahı ilk olarak Ünye’ye olurken, bunu Fatsa takip etti. Şimdi ise Ordu, Samsun ve son olarak İstanbul’a gideceğiz. Bu tanıtım turumuza ilçemizde bulunan MYO’muzda destek verdiği için benim beraber 11 öğrencimiz ilçemizi tanımak üzere yola koyuldu” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.