KARAYOLLARI ŞEFLİĞİNE ZİYARET

Gündem 10.10.2019 - 14:32, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2183+ kez okundu.
 

KARAYOLLARI ŞEFLİĞİNE ZİYARET

Kurumlar arasında işbirliğini güçlendirmek ve vatandaştan gelen talepleri değerlendirmek üzere yoğun bir mesai harcayan Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Devlet Su İşleri’yle yaptığı görüşmenin ardından Karayolları 77. Şube Şefliğine geçti.

Kurumlar arasında işbirliğini güçlendirmek ve vatandaştan gelen talepleri değerlendirmek üzere yoğun bir mesai harcayan Gülyalı Belediye Başkanı  Ulaş Tepe, Devlet Su İşleri’yle yaptığı görüşmenin ardından Karayolları 77. Şube Şefliğine geçti.  Karayolları 77. Şube Şefi Sertaç ERKOÇ ile bir araya gelen Başkan Tepe, ilçenin çeşitli noktalarında çalışma yapılması gereken sahalarla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Yeniköy Mahallesi’nde karayolu kenarında gerçekleştirilen cep çalışmasının öenmli bir hayati tehlikeyi ortadan kaldırdığını ifade eden Başkan TEPE, “Benzer cep çalışmalarının yaygınlaşması gerekli. Turnasuyu’nda vatandaşlarımız karayolu kenarında tedirgin. Turnasuyu Cami yönünde bir cep çalışması acilen yapılması gerekiyor. İlçe genelinde elzem noktalarda hızlı bir şekilde kaldırım çalışması gerçekleştiriyoruz. Karayollarıyla her türlü ortak çalışmaya hazırız. Bir vatandaşımızın dahi burnunun kanamasını istemiyoruz” dedi. Başkan Tepe’nin Karayolları 77. Şube Şefliği sorumluluk sahasında bulunan aşağıdaki konuları da görüştüğü bildirildi: Ayrılık Mahallesi sınırlarında bulunan TIR parkında düzenleme, Saraycık yolu güzergâhında ve Yeniköy Mahallesi’nde kaldırım, Gülistan Mahallesi Ersin Taranoğlu Caddesi’nin karayolu bağlantısına ek bir yol bağlantısı.    
Kurumlar arasında işbirliğini güçlendirmek ve vatandaştan gelen talepleri değerlendirmek üzere yoğun bir mesai harcayan Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Devlet Su İşleri’yle yaptığı görüşmenin ardından Karayolları 77. Şube Şefliğine geçti.

Kurumlar arasında işbirliğini güçlendirmek ve vatandaştan gelen talepleri değerlendirmek üzere yoğun bir mesai harcayan Gülyalı Belediye Başkanı  Ulaş Tepe, Devlet Su İşleri’yle yaptığı görüşmenin ardından Karayolları 77. Şube Şefliğine geçti. 
Karayolları 77. Şube Şefi Sertaç ERKOÇ ile bir araya gelen Başkan Tepe, ilçenin çeşitli noktalarında çalışma yapılması gereken sahalarla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Yeniköy Mahallesi’nde karayolu kenarında gerçekleştirilen cep çalışmasının öenmli bir hayati tehlikeyi ortadan kaldırdığını ifade eden Başkan TEPE, “Benzer cep çalışmalarının yaygınlaşması gerekli. Turnasuyu’nda vatandaşlarımız karayolu kenarında tedirgin. Turnasuyu Cami yönünde bir cep çalışması acilen yapılması gerekiyor. İlçe genelinde elzem noktalarda hızlı bir şekilde kaldırım çalışması gerçekleştiriyoruz. Karayollarıyla her türlü ortak çalışmaya hazırız. Bir vatandaşımızın dahi burnunun kanamasını istemiyoruz” dedi.
Başkan Tepe’nin Karayolları 77. Şube Şefliği sorumluluk sahasında bulunan aşağıdaki konuları da görüştüğü bildirildi: Ayrılık Mahallesi sınırlarında bulunan TIR parkında düzenleme, Saraycık yolu güzergâhında ve Yeniköy Mahallesi’nde kaldırım, Gülistan Mahallesi Ersin Taranoğlu Caddesi’nin karayolu bağlantısına ek bir yol bağlantısı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.