KASIM AYI KÜLTÜR SANAT TAKVİMİ HAZIR

Yaşam 07.11.2016 - 17:21, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2941+ kez okundu.
 

KASIM AYI KÜLTÜR SANAT TAKVİMİ HAZIR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında 2016 yılı Kasım ayı programını oluşturdu. “Kasım 2016 Ordu’da Kültür Sanat Etkinlikleri” kitapçığı vatandaşlara dağıtıldı.

İl genelinde bu ay, ağırlıklı olarak sergi ve tiyatro gibi etkinliklerin düzenleneceğinin belirtildiği kitapçıkta, Büyükşehir Belediyesi Sanat Galerisinde “Belki Şehre Bir Film Gelir” adlı afiş sergisinin düzenleneceği, daha önce Altınordu ilçesinde ziyarete açılan “Kalemin Bereketi” adlı hat ve tezhip sergisinin Fatsalılarla buluşacağı ifade edildi. Ayrıca Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosunun “Ayyar Hamza” ve “Kral Çıplak” adlı tiyatro oyunlarının izleyicilerle buluşmaya devam edeceği ve 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel bir programın gerçekleştirileceği de kaydedildi.   Başkan Enver Yılmaz’ın “Kasım 2016 Ordu’da Kültür Sanat Etkinlikleri” kitapçığının önsözü için yaptığı açıklama şöyle:   Yenilikçi ve yatırımcı hizmet anlayışımızla kimliğini yenilediğimiz kentimize yakışır sosyal ve kültürel faaliyetlerimizle vizyonumuzu her geçen gün daha iyi noktalara taşıyoruz.   Bu doğrultuda yaptığımız çalışmalarla sınırlı kalmayıp her geçen gün yepyeni ve özgün projelerle sizlerin karşısına çıkıyoruz. İnsanımızın bilgi ve beceri kazanmasına, ev ekonomisine katkı sağlamasına yönelik hayata geçirdiğimiz ORMEK kurslarımızla verdiğimiz hizmetin meyvelerini aldığımızı gördükçe; gençlerimizin eğitimi, sosyalleşmesi ve vakitlerini daha verimli kullanmasını sağlamak amacıyla üzerine çalıştığımız “Bilgi Evleri” projemizi Kasım ayı itibarıyla ilk olarak Altınordu ilçemizde sizlerin hizmetine sunuyoruz.   Geçtiğimiz yıl ilkini düzenlediğimiz ve bu yıl ulusal çapta devam ettiğimiz “Dört Mevsim Ordu” adlı fotoğraf yarışmamıza katılım her geçen gün artarak devam ediyor; ilimizin tarihi yapıları, doğal güzellikleri ve kültürel öğeleriyle ilgili yapılan çalışmalar ile görsel bir bellek oluşturuyoruz.   Bölgemizin tüm güzelliklerini içinde barındıran ilimizi, hem yurt içi ve yurt dışında tanıtmak hem de ülkemizin dört bir yanında yaşayan Ordulu hemşehrilerimize Karadeniz’den güzel esintiler getirmek amacıyla Ordu Günleri’nde geleneksel özelliklerini muhafaza eden, tüm yatırımları ve projeleriyle vizyonunu ortaya koyan büyükşehrimizin tanıtımını sağladık. Her ay farklı temaları işlediğimiz sanat galerimizde bu ay “Belki Şehre Bir Film Gelir” adlı afiş sergimizle tüm sanatseverleri nostaljik bir yolculuğa çıkartacağız.   Bu vesileyle vefatının 78. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve minnetle anıyor, bizleri hayata ve geleceğe hazırlayan tüm öğretmenlerimizin “Öğretmenler Günü”nü en kalbi duygularımla kutluyorum.    
Ordu Büyükşehir Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında 2016 yılı Kasım ayı programını oluşturdu. “Kasım 2016 Ordu’da Kültür Sanat Etkinlikleri” kitapçığı vatandaşlara dağıtıldı.
İl genelinde bu ay, ağırlıklı olarak sergi ve tiyatro gibi etkinliklerin düzenleneceğinin belirtildiği kitapçıkta, Büyükşehir Belediyesi Sanat Galerisinde “Belki Şehre Bir Film Gelir” adlı afiş sergisinin düzenleneceği, daha önce Altınordu ilçesinde ziyarete açılan “Kalemin Bereketi” adlı hat ve tezhip sergisinin Fatsalılarla buluşacağı ifade edildi. Ayrıca Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosunun “Ayyar Hamza” ve “Kral Çıplak” adlı tiyatro oyunlarının izleyicilerle buluşmaya devam edeceği ve 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel bir programın gerçekleştirileceği de kaydedildi.
 
Başkan Enver Yılmaz’ın “Kasım 2016 Ordu’da Kültür Sanat Etkinlikleri” kitapçığının önsözü için yaptığı açıklama şöyle:
 
Yenilikçi ve yatırımcı hizmet anlayışımızla kimliğini yenilediğimiz kentimize yakışır sosyal ve kültürel faaliyetlerimizle vizyonumuzu her geçen gün daha iyi noktalara taşıyoruz.
 
Bu doğrultuda yaptığımız çalışmalarla sınırlı kalmayıp her geçen gün yepyeni ve özgün projelerle sizlerin karşısına çıkıyoruz. İnsanımızın bilgi ve beceri kazanmasına, ev ekonomisine katkı sağlamasına yönelik hayata geçirdiğimiz ORMEK kurslarımızla verdiğimiz hizmetin meyvelerini aldığımızı gördükçe; gençlerimizin eğitimi, sosyalleşmesi ve vakitlerini daha verimli kullanmasını sağlamak amacıyla üzerine çalıştığımız “Bilgi Evleri” projemizi Kasım ayı itibarıyla ilk olarak Altınordu ilçemizde sizlerin hizmetine sunuyoruz.
 
Geçtiğimiz yıl ilkini düzenlediğimiz ve bu yıl ulusal çapta devam ettiğimiz “Dört Mevsim Ordu” adlı fotoğraf yarışmamıza katılım her geçen gün artarak devam ediyor; ilimizin tarihi yapıları, doğal güzellikleri ve kültürel öğeleriyle ilgili yapılan çalışmalar ile görsel bir bellek oluşturuyoruz.
 
Bölgemizin tüm güzelliklerini içinde barındıran ilimizi, hem yurt içi ve yurt dışında tanıtmak hem de ülkemizin dört bir yanında yaşayan Ordulu hemşehrilerimize Karadeniz’den güzel esintiler getirmek amacıyla Ordu Günleri’nde geleneksel özelliklerini muhafaza eden, tüm yatırımları ve projeleriyle vizyonunu ortaya koyan büyükşehrimizin tanıtımını sağladık. Her ay farklı temaları işlediğimiz sanat galerimizde bu ay “Belki Şehre Bir Film Gelir” adlı afiş sergimizle tüm sanatseverleri nostaljik bir yolculuğa çıkartacağız.
 
Bu vesileyle vefatının 78. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve minnetle anıyor, bizleri hayata ve geleceğe hazırlayan tüm öğretmenlerimizin “Öğretmenler Günü”nü en kalbi duygularımla kutluyorum.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.