KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI

Gündem 04.04.2019 - 17:17, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3077+ kez okundu.
 

KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI

İlçelerin sorunlarını, ihtiyaçlarını, yatırımlarını ve projelerini değerlendirmek amacıyla her ay düzenli olarak yapılan Kaymakamlar Toplantısı, Vali Seddar Yavuz başkanlığında gerçekleştirildi.

İlçelerin sorunlarını, ihtiyaçlarını, yatırımlarını ve projelerini değerlendirmek amacıyla her ay düzenli olarak yapılan Kaymakamlar Toplantısı, Vali Seddar Yavuz başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıdaki konuşmasına, “Mutat aylık kaymakamlar toplantımıza hoş geldiniz” diyerek başlayan Vali Seddar Yavuz, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde almış oldukları tedbirler, göstermiş oldukları gayretli çabalar vesilesiyle Kaymakamlara teşekkür etti. “Seçim Güvenliğine İlişkin Alınan Tedbirler Her Türlü Takdirin Üzerindedir”  “31 Mart Mahalli Seçimlerimizin başta ilimize, ülkemize ve gönül coğrafyamıza hayırlı, uğurlu olmasını ve hayırlı hizmetlere vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum” diyen Vali Yavuz, “Seçimler elbette bağımsız yargı organı gözetimi ve denetimi altında yapılan bir demokrasi bayramı ve şöleni olduğu kadar, diğer taraftan da özellikle seçim öncesi, sırası ve sonrasında alınan tedbirlerle, mülki idare amirlerinin sınavdan geçtiği önemli gündür. Dolayısıyla ilimizde seçimlerin güvenliğine ilişkin olarak alınan tedbirler ve gösterilen kararlılık, her türlü takdirin üzerindedir. Bu vesile ile bir kez daha sizleri, emrinizde bulunan emniyet ve jandarma birimlerimizi kutluyorum” şeklinde konuştu. “Ordu İli Demokrasiye Gönülden Bağlılığını Ortaya Koymuştur” Vali Seddar Yavuz, “Ordu halkı; demokratik olgunluğa ulaşan, hoşgörü iklimini içselleştirmiş, demokrasiye gönülden bağlı, nezaket ve zarafet sahibi bir halk olarak bir kez daha ülkemizde farkını ortaya koymuştur. Seçimlerde herhangi bir müessif olayın meydana gelmemesi de bunun bir göstergesidir. Bu vesile ile bir kez daha nezaket ve zarafet sahibi, demokrasiye gönülden bağlı, Ordulu kardeşlerimi gönülden tebrik ediyor ve kutluyorum” diye konuştu. Vali Seddar Yavuz, konuşmasının ardından, kurumlar arası işbirliği ve koordinasyonun önemi, vatandaşlara sunulan hizmetlerin kalitesinin artırılması, ekonomik yoksunluk içerisinde bulunan vatandaşlara yapılacak yardımların etkin ve süratli bir şekilde yapılması, bağımlılıkla mücadele kapsamında yürütülen faaliyet ve çalışmalara destek verilmesi konularında ilçe kaymakamlarına tavsiyelerde bulundu. İlçe kaymakamlarından, ilçelerin ihtiyaç, sorun ve sıkıntılarını da dinleyen Vali Yavuz, ihtiyaç ve sorunların giderilmesi için işbirliği ve koordinasyon içerisinde hareket edilmesini istedi. Vali Yavuz, kaymakamlara, mesleki açıdan kendilerini geliştirmeleri yönünde telkin, tavsiye ve önerilerde de bulundu.    
İlçelerin sorunlarını, ihtiyaçlarını, yatırımlarını ve projelerini değerlendirmek amacıyla her ay düzenli olarak yapılan Kaymakamlar Toplantısı, Vali Seddar Yavuz başkanlığında gerçekleştirildi.

İlçelerin sorunlarını, ihtiyaçlarını, yatırımlarını ve projelerini değerlendirmek amacıyla her ay düzenli olarak yapılan Kaymakamlar Toplantısı, Vali Seddar Yavuz başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıdaki konuşmasına, “Mutat aylık kaymakamlar toplantımıza hoş geldiniz” diyerek başlayan Vali Seddar Yavuz, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde almış oldukları tedbirler, göstermiş oldukları gayretli çabalar vesilesiyle Kaymakamlara teşekkür etti.

“Seçim Güvenliğine İlişkin Alınan Tedbirler Her Türlü Takdirin Üzerindedir”

 “31 Mart Mahalli Seçimlerimizin başta ilimize, ülkemize ve gönül coğrafyamıza hayırlı, uğurlu olmasını ve hayırlı hizmetlere vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum” diyen Vali Yavuz, “Seçimler elbette bağımsız yargı organı gözetimi ve denetimi altında yapılan bir demokrasi bayramı ve şöleni olduğu kadar, diğer taraftan da özellikle seçim öncesi, sırası ve sonrasında alınan tedbirlerle, mülki idare amirlerinin sınavdan geçtiği önemli gündür. Dolayısıyla ilimizde seçimlerin güvenliğine ilişkin olarak alınan tedbirler ve gösterilen kararlılık, her türlü takdirin üzerindedir. Bu vesile ile bir kez daha sizleri, emrinizde bulunan emniyet ve jandarma birimlerimizi kutluyorum” şeklinde konuştu.

“Ordu İli Demokrasiye Gönülden Bağlılığını Ortaya Koymuştur”

Vali Seddar Yavuz, “Ordu halkı; demokratik olgunluğa ulaşan, hoşgörü iklimini içselleştirmiş, demokrasiye gönülden bağlı, nezaket ve zarafet sahibi bir halk olarak bir kez daha ülkemizde farkını ortaya koymuştur. Seçimlerde herhangi bir müessif olayın meydana gelmemesi de bunun bir göstergesidir. Bu vesile ile bir kez daha nezaket ve zarafet sahibi, demokrasiye gönülden bağlı, Ordulu kardeşlerimi gönülden tebrik ediyor ve kutluyorum” diye konuştu.

Vali Seddar Yavuz, konuşmasının ardından, kurumlar arası işbirliği ve koordinasyonun önemi, vatandaşlara sunulan hizmetlerin kalitesinin artırılması, ekonomik yoksunluk içerisinde bulunan vatandaşlara yapılacak yardımların etkin ve süratli bir şekilde yapılması, bağımlılıkla mücadele kapsamında yürütülen faaliyet ve çalışmalara destek verilmesi konularında ilçe kaymakamlarına tavsiyelerde bulundu.

İlçe kaymakamlarından, ilçelerin ihtiyaç, sorun ve sıkıntılarını da dinleyen Vali Yavuz, ihtiyaç ve sorunların giderilmesi için işbirliği ve koordinasyon içerisinde hareket edilmesini istedi.

Vali Yavuz, kaymakamlara, mesleki açıdan kendilerini geliştirmeleri yönünde telkin, tavsiye ve önerilerde de bulundu.    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.