KAYRA, AVRUPA OYUNLARI’NDA TEMSİL EDECEK

Gündem 19.06.2019 - 13:22, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3104+ kez okundu.
 

KAYRA, AVRUPA OYUNLARI’NDA TEMSİL EDECEK

Ordu Büyükşehir Belediyespor Kulübünün Milli Judocusu Kayra Almira Sayit, Beyaz Rusya (Belarus)’nın başkenti Minsk’te yapılacak olan Avrupa Oyunlarında Türkiye’yi temsil edecek.

Ordu Büyükşehir Belediyespor Kulübünün Milli Judocusu Kayra Almira Sayit, Beyaz Rusya (Belarus)’nın başkenti Minsk’te yapılacak olan Avrupa Oyunlarında Türkiye’yi temsil edecek. Milli judocu ilk maçını Chızhovka Arena’da gerçekleştirecek. AVRUPA OYUNLARI'NDA 110 MİLLİ SPORCU MÜCADELE EDECEK Beyaz Rusya’da 21-30 Haziran'da düzenlenecek olan 2. Avrupa Oyunları'nda milli sporcular 11 branşta madalya mücadelesi verecekler. Ordu Büyükşehir Belediyespor Kulübünün Fransız asıllı Türk vatandaşı Milli Judocusu Kayra Almira Sayit, Türkiye'yi kadınlar +78 kiloda temsil edecek. Türkiye, başkent Minsk'te düzenlenecek olan 2. Avrupa Oyunları'na 110 sporcuyla katılacak. Başkent Minsk'teki organizasyona 50 ülkeden 17 branşta toplamda 4 bin sporcunun yer alması beklenirken, 200 madalya sahiplerini bulacak. OYUNLAR JUDO İÇİN AVRUPA ŞAMPİYONASI ÖZELLİĞİNİ TAŞIYACAK Avrupa Oyunları, 2020 Tokyo Olimpiyatları için bazı spor dallarında eleme niteliği taşırken, bazılarında ise sıralama puanına katkı verecek. Milli sporcular; atıcılık, atletizm, badminton, 3x3 basketbol, bisiklet, boks, cimnastik, güreş, judo, kano, karate, masa tenisi, okçuluk ve sambo dallarında mücadele edecek. Okçuluk, atıcılık ve masa tenisinde 2020 Tokyo'ya doğrudan kota verecek oyunlar, badminton, erkekler boks ve judo için Avrupa Şampiyonası özelliğini taşıyacak. Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen 1. Avrupa Oyunları'na Türkiye, 190 sporcuyla katılmış olup 6 altın, 4 gümüş ve 19 bronz madalya kazanmıştı. Ay-yıldızlılar genel sıralamada 14'üncü olmuştu.
Ordu Büyükşehir Belediyespor Kulübünün Milli Judocusu Kayra Almira Sayit, Beyaz Rusya (Belarus)’nın başkenti Minsk’te yapılacak olan Avrupa Oyunlarında Türkiye’yi temsil edecek.

Ordu Büyükşehir Belediyespor Kulübünün Milli Judocusu Kayra Almira Sayit, Beyaz Rusya (Belarus)’nın başkenti Minsk’te yapılacak olan Avrupa Oyunlarında Türkiye’yi temsil edecek. Milli judocu ilk maçını Chızhovka Arena’da gerçekleştirecek.

AVRUPA OYUNLARI'NDA 110 MİLLİ SPORCU MÜCADELE EDECEK

Beyaz Rusya’da 21-30 Haziran'da düzenlenecek olan 2. Avrupa Oyunları'nda milli sporcular 11 branşta madalya mücadelesi verecekler. Ordu Büyükşehir Belediyespor Kulübünün Fransız asıllı Türk vatandaşı Milli Judocusu Kayra Almira Sayit, Türkiye'yi kadınlar +78 kiloda temsil edecek. Türkiye, başkent Minsk'te düzenlenecek olan 2. Avrupa Oyunları'na 110 sporcuyla katılacak. Başkent Minsk'teki organizasyona 50 ülkeden 17 branşta toplamda 4 bin sporcunun yer alması beklenirken, 200 madalya sahiplerini bulacak.

OYUNLAR JUDO İÇİN AVRUPA ŞAMPİYONASI ÖZELLİĞİNİ TAŞIYACAK

Avrupa Oyunları, 2020 Tokyo Olimpiyatları için bazı spor dallarında eleme niteliği taşırken, bazılarında ise sıralama puanına katkı verecek. Milli sporcular; atıcılık, atletizm, badminton, 3x3 basketbol, bisiklet, boks, cimnastik, güreş, judo, kano, karate, masa tenisi, okçuluk ve sambo dallarında mücadele edecek. Okçuluk, atıcılık ve masa tenisinde 2020 Tokyo'ya doğrudan kota verecek oyunlar, badminton, erkekler boks ve judo için Avrupa Şampiyonası özelliğini taşıyacak.

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen 1. Avrupa Oyunları'na Türkiye, 190 sporcuyla katılmış olup 6 altın, 4 gümüş ve 19 bronz madalya kazanmıştı. Ay-yıldızlılar genel sıralamada 14'üncü olmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.