KAYRA SAYiT’TEN ALTIN MADALYA

Spor 27.10.2020 - 00:11, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1752+ kez okundu.
 

KAYRA SAYiT’TEN ALTIN MADALYA

Ordu Büyükşehir Belediyesi judo sporcusu Kayra Sayit Macaristan’da düzenlenen uluslarası müsabakalardan altın madalya ile dönerek ülkemize bir kez daha gurur yaşattı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi judo sporcusu Kayra Sayit Macaristan’da düzenlenen uluslarası müsabakalardan altın madalya ile dönerek ülkemize bir kez daha gurur yaşattı. Organizasyon öncesinde yaptığı açıklamada “Hedefim madalya ile Türkiye’ye dönmek” diyen Kayra, aldığı altın madalya ile dediğini yaptı ve bir büyük başarıya daha imza attı. Kovid-19 pandemi salgını nedeniyle zorunlu olarak ara verilen uluslararası judo müsabakalarında, 8 ay sonra yaşanan tatami heyecanı Budapeşte Grand Slam’da, Türkiye’ye ikinci altın madalyayı kadınlar +78 kiloda kazandıran isim Kayra Sayit oldu. 23-25 Ekim tarihleri arasında Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de gerçekleşen müsabakaların son gününde Kayra Sayit ilk turu bay geçti. İkinci turda Amerikalı Nina Cutro-Kelly’i, çeyrek finalde Portekizli Rochele Nunes’i, yarı finalde Brezilyalı Beatriz Souza’yı ippona yenerek altın madalya için Tunuslu Nihel Cheikh Rouhou ile karşılaştı. Rakibini altın skorda ipponla (3 shido) yenen Kayra Sayit altın madalyanın sahibi olarak birincilik kürsüsüne çıktı ve milli marşımızı okuttu. Verdiği destek ile alınan başarılarda büyük katkısı olan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler Kayra Sayit’in başarısı üzerine sosyal medya hesaplarından bir paylaşımda bulunarak, “Budapeşte’de yapılan Grand Slam’de +78 kiloda Tunuslu rakibi Nihel Cheikh Rouhou’yu finalde mağlup ederek şampiyon olan Ordu Büyükşehir Belediyesi sporcusu Kayra Sayit'i tebrik ediyorum” dedi.​  
Ordu Büyükşehir Belediyesi judo sporcusu Kayra Sayit Macaristan’da düzenlenen uluslarası müsabakalardan altın madalya ile dönerek ülkemize bir kez daha gurur yaşattı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi judo sporcusu Kayra Sayit Macaristan’da düzenlenen uluslarası müsabakalardan altın madalya ile dönerek ülkemize bir kez daha gurur yaşattı. Organizasyon öncesinde yaptığı açıklamada “Hedefim madalya ile Türkiye’ye dönmek” diyen Kayra, aldığı altın madalya ile dediğini yaptı ve bir büyük başarıya daha imza attı.

Kovid-19 pandemi salgını nedeniyle zorunlu olarak ara verilen uluslararası judo müsabakalarında, 8 ay sonra yaşanan tatami heyecanı Budapeşte Grand Slam’da, Türkiye’ye ikinci altın madalyayı kadınlar +78 kiloda kazandıran isim Kayra Sayit oldu.

23-25 Ekim tarihleri arasında Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de gerçekleşen müsabakaların son gününde Kayra Sayit ilk turu bay geçti. İkinci turda Amerikalı Nina Cutro-Kelly’i, çeyrek finalde Portekizli Rochele Nunes’i, yarı finalde Brezilyalı Beatriz Souza’yı ippona yenerek altın madalya için Tunuslu Nihel Cheikh Rouhou ile karşılaştı. Rakibini altın skorda ipponla (3 shido) yenen Kayra Sayit altın madalyanın sahibi olarak birincilik kürsüsüne çıktı ve milli marşımızı okuttu.

Verdiği destek ile alınan başarılarda büyük katkısı olan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler Kayra Sayit’in başarısı üzerine sosyal medya hesaplarından bir paylaşımda bulunarak, “Budapeşte’de yapılan Grand Slam’de +78 kiloda Tunuslu rakibi Nihel Cheikh Rouhou’yu finalde mağlup ederek şampiyon olan Ordu Büyükşehir Belediyesi sporcusu Kayra Sayit'i tebrik ediyorum” dedi.​

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.