KEMAL KILIÇDAROĞLU'NDAN HOLLANDA'YA TEPKİ

Gündem 12.03.2017 - 19:16, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3592+ kez okundu.
 

KEMAL KILIÇDAROĞLU'NDAN HOLLANDA'YA TEPKİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hollanda'daki diplomatik skandalla ilgili açıklama yaptı.

"Diplomaside bir kural vardır. Diplomatların dokunulmazlığı vardır, bakanların da dokunulmazlıkları vardır. Bakanlarımız, Türkiye Cumhuriyeti'nin bakanları, Almanya'ya giderken engelleniyorsa, Hollanda'ya giderken engelleniyorsa bu kabul edilemez, bunu kabul etmiyoruz" diyen Kılıçdaroğlu, "Buna karşı her türlü tepkimizi CHP olarak da gösteriyoruz ve göstereceğiz" dedi. "Hükümete açık çağrıda bulunuyorum" diyen Kılıçdaroğlu, "Eğer bir bakanımızı ülkeye almıyorlarsa, Hollanda ile her türlü ilişkiyi askıya alın. Her türlü desteği vereceğiz. Türkiye'nin menfaatlerini korumak her siyasi partinin görevidir" diye konuştu.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hollanda'daki diplomatik skandalla ilgili açıklama yaptı.

"Diplomaside bir kural vardır. Diplomatların dokunulmazlığı vardır, bakanların da dokunulmazlıkları vardır. Bakanlarımız, Türkiye Cumhuriyeti'nin bakanları, Almanya'ya giderken engelleniyorsa, Hollanda'ya giderken engelleniyorsa bu kabul edilemez, bunu kabul etmiyoruz" diyen Kılıçdaroğlu, "Buna karşı her türlü tepkimizi CHP olarak da gösteriyoruz ve göstereceğiz" dedi.

"Hükümete açık çağrıda bulunuyorum" diyen Kılıçdaroğlu, "Eğer bir bakanımızı ülkeye almıyorlarsa, Hollanda ile her türlü ilişkiyi askıya alın. Her türlü desteği vereceğiz. Türkiye'nin menfaatlerini korumak her siyasi partinin görevidir" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.