KEYİFLİ TATİLİN ADRESİ: “BİLGİ EVLERİ”

Kültür 22.01.2019 - 14:01, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3648+ kez okundu.
 

KEYİFLİ TATİLİN ADRESİ: “BİLGİ EVLERİ”

,Ordu Büyükşehir Belediyesinin eğitim alanında hayata geçirdiği önemli projelerinden biri olan “Bilgi Evleri” öğrencilerin şubat tatilini verimli ve dolu dolu geçirebilmeleri için faaliyetlerine devam ediyor.

,Ordu Büyükşehir Belediyesinin eğitim alanında hayata geçirdiği önemli projelerinden biri olan “Bilgi Evleri” öğrencilerin şubat tatilini verimli ve dolu dolu geçirebilmeleri için faaliyetlerine devam ediyor. 38 FARKLI ETKİNLİK İLE VERİMLİ BİR TATİL OLACAK Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından öğrencilerin bilgi ve becerilerini geliştirmek, derslerine yardımcı olmak amacıyla açılan “Mimar Sinan ve Yunus Emre Bilgi Evleri” şubat tatili boyunca düzenlediği 38 farklı etkinlik ve kulüp faaliyetleriyle öğrencilerine keyifli bir tatil yaşatıyor. Bilgi Evleri sayesinde öğrencilerin farklı etkinliklerle güzel ve verimli bir tatil geçireceklerini ifade eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, “Öğrencilerimiz yoğun bir eğitim-öğretim döneminin ardından iyi bir tatili hak ettiler. Biz de bu tatil süresince öğrencilerimizin hem güzel hem de verimli bir tatil geçirmeleri amacıyla okul dönemi süresince yapmaya fırsat bulamadıkları farklı faaliyetlerin yer aldığı bir etkinlik programı hazırladık. Bu etkinliklerden öğrencilerimiz ücretsiz bir şekilde yararlanabilecekler” diye konuştu. GENÇLERE KİTAP OKUMA SEVGİSİ AŞILIYOR Büyükşehir Belediyesi Bilgi Evleri, eğitim ve öğretime ara verilen yarıyıl tatilinde kulüp faaliyetleriyle çalışmalarına devam ediyor. 281 öğrencisi bulunan Yunus Emre Bilgi Evi ile 529 öğrencinin bulunduğu Mimar Sinan Bilgi Evinde Türkçe Kulübü, Matematik Turnuvası, Drama, Kim Milyoner Olmak İster, Çarkıfelek, İngilizce Kes Yapıştır, Hafıza Yarışı, Hızlı Okuma Kulübü, Element Tombalası, Yazma Becerileri, Eğlenceli Bilim, Okuma Saati, Değerler Eğitimi, Pano Hazırlama, Mektup Yazma, Pratik Bardak Turnuvası, Puzzle, Kütüphanedeki Sır, Ayraç Yapma gibi birçok kulüp faaliyeti düzenleniyor. Ücretsiz gerçekleştirilen çeşitli aktivite ve etkinlik ile öğrencilere güzel bir eğitim ortamı sunan Ordu Büyükşehir Belediyesi, gençlere kitap okuma sevgisini de aşılıyor. Her ay en çok kitap okuyan öğrenciler belirleniyor ve küçük ödüller ile kitap okumaya teşvik ediliyor
,Ordu Büyükşehir Belediyesinin eğitim alanında hayata geçirdiği önemli projelerinden biri olan “Bilgi Evleri” öğrencilerin şubat tatilini verimli ve dolu dolu geçirebilmeleri için faaliyetlerine devam ediyor.

,Ordu Büyükşehir Belediyesinin eğitim alanında hayata geçirdiği önemli projelerinden biri olan “Bilgi Evleri” öğrencilerin şubat tatilini verimli ve dolu dolu geçirebilmeleri için faaliyetlerine devam ediyor.

38 FARKLI ETKİNLİK İLE VERİMLİ BİR TATİL OLACAK

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından öğrencilerin bilgi ve becerilerini geliştirmek, derslerine yardımcı olmak amacıyla açılan “Mimar Sinan ve Yunus Emre Bilgi Evleri” şubat tatili boyunca düzenlediği 38 farklı etkinlik ve kulüp faaliyetleriyle öğrencilerine keyifli bir tatil yaşatıyor. Bilgi Evleri sayesinde öğrencilerin farklı etkinliklerle güzel ve verimli bir tatil geçireceklerini ifade eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, “Öğrencilerimiz yoğun bir eğitim-öğretim döneminin ardından iyi bir tatili hak ettiler. Biz de bu tatil süresince öğrencilerimizin hem güzel hem de verimli bir tatil geçirmeleri amacıyla okul dönemi süresince yapmaya fırsat bulamadıkları farklı faaliyetlerin yer aldığı bir etkinlik programı hazırladık. Bu etkinliklerden öğrencilerimiz ücretsiz bir şekilde yararlanabilecekler” diye konuştu.

GENÇLERE KİTAP OKUMA SEVGİSİ AŞILIYOR

Büyükşehir Belediyesi Bilgi Evleri, eğitim ve öğretime ara verilen yarıyıl tatilinde kulüp faaliyetleriyle çalışmalarına devam ediyor. 281 öğrencisi bulunan Yunus Emre Bilgi Evi ile 529 öğrencinin bulunduğu Mimar Sinan Bilgi Evinde Türkçe Kulübü, Matematik Turnuvası, Drama, Kim Milyoner Olmak İster, Çarkıfelek, İngilizce Kes Yapıştır, Hafıza Yarışı, Hızlı Okuma Kulübü, Element Tombalası, Yazma Becerileri, Eğlenceli Bilim, Okuma Saati, Değerler Eğitimi, Pano Hazırlama, Mektup Yazma, Pratik Bardak Turnuvası, Puzzle, Kütüphanedeki Sır, Ayraç Yapma gibi birçok kulüp faaliyeti düzenleniyor. Ücretsiz gerçekleştirilen çeşitli aktivite ve etkinlik ile öğrencilere güzel bir eğitim ortamı sunan Ordu Büyükşehir Belediyesi, gençlere kitap okuma sevgisini de aşılıyor. Her ay en çok kitap okuyan öğrenciler belirleniyor ve küçük ödüller ile kitap okumaya teşvik ediliyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.