KİRAZ'DAN RAHŞAN ECEVİT YORUMUNA AÇIKLAMA

Gündem 21.01.2020 - 16:22, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3986+ kez okundu.
 

KİRAZ'DAN RAHŞAN ECEVİT YORUMUNA AÇIKLAMA

Geçtiğimiz günlerde vefat eden Rahşan Ecevit’le ilgili Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz’ın sosyal medya hesabından “Ateşi bol olsun inşallah” şeklindeki yapılan yorum üzerine Tuncay Kiraz’dan gelen açıklamada, yorumu kendinin değil, bir çalışanın yaptığını söyledi.

Korgan Belediye Baskani Tuncay Kiraz, dün sosyal medya üzerinden geçtiğimiz günlerde vefat eden eski başbakanlardan Bülent Ecevit’in eşi Rahşan Ecevit için kendi hesabından ve bir anda ülke gündemine oturan yazılan yoruma açıklık getirdi. Eski Başbakanlardan Bülent Ecevit’in eşi DSP Genel Başkanlarından Rahşan Ecevit’in ölümü üzerine sosyal medyada yayınlanan bir fotoğrafa Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz’ın “Ateşi bol olsun inşallah” şeklinde yorum yapması tartışma yarattı. Bir anda yüzlerce paylaşım ve gelen tepkilerin ardından ulusal basına da haber konusu olan yorumla ilgili gece saat 03:21’de açıklık getiren Başkan Kiraz, yorumu yazan belediye çalışanı hakkında soruşturma başlattı. Sosyal medya hesabının belediye basın biriminde çalışanlar tarafından kullanıldığını ifade eden Başkan Kiraz, “Bizim inancımızda vefat edenler Hayırla anılır Rahşan Ecevit Hanfendinin vefatı nedeni ile Belediye Basında çalışan birinin kabul edilemez yorumunu öğrenir öğrenmez yorumu kaldırtıp ilgili hakkında soruşturma açmış bulunmaktayım. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” dedi.
Geçtiğimiz günlerde vefat eden Rahşan Ecevit’le ilgili Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz’ın sosyal medya hesabından “Ateşi bol olsun inşallah” şeklindeki yapılan yorum üzerine Tuncay Kiraz’dan gelen açıklamada, yorumu kendinin değil, bir çalışanın yaptığını söyledi.

Korgan Belediye Baskani Tuncay Kiraz, dün sosyal medya üzerinden geçtiğimiz günlerde vefat eden eski başbakanlardan Bülent Ecevit’in eşi Rahşan Ecevit için kendi hesabından ve bir anda ülke gündemine oturan yazılan yoruma açıklık getirdi.

Eski Başbakanlardan Bülent Ecevit’in eşi DSP Genel Başkanlarından Rahşan Ecevit’in ölümü üzerine sosyal medyada yayınlanan bir fotoğrafa Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz’ın “Ateşi bol olsun inşallah” şeklinde yorum yapması tartışma yarattı.

Bir anda yüzlerce paylaşım ve gelen tepkilerin ardından ulusal basına da haber konusu olan yorumla ilgili gece saat 03:21’de açıklık getiren Başkan Kiraz, yorumu yazan belediye çalışanı hakkında soruşturma başlattı.

Sosyal medya hesabının belediye basın biriminde çalışanlar tarafından kullanıldığını ifade eden Başkan Kiraz, “Bizim inancımızda vefat edenler Hayırla anılır Rahşan Ecevit Hanfendinin vefatı nedeni ile Belediye Basında çalışan birinin kabul edilemez yorumunu öğrenir öğrenmez yorumu kaldırtıp ilgili hakkında soruşturma açmış bulunmaktayım. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.