KİTAP FUARI SÖYLEŞİLERLE RENKLENİYOR

Kültür 16.10.2018 - 14:58, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1893+ kez okundu.
 

KİTAP FUARI SÖYLEŞİLERLE RENKLENİYOR

Ordu Ulusal 1. Kitap Fuarı, sanatçı, yerel ve ulusal yazarların yanı sıra eğitim camiasının önemli isimlerinin gerçekleştirdiği söyleşilerle renkleniyor.

Ordu Ulusal 1. Kitap Fuarı, sanatçı, yerel ve ulusal yazarların yanı sıra eğitim camiasının önemli isimlerinin gerçekleştirdiği söyleşilerle renkleniyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkıları, Ordu Valiliği, Ordu Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), KOSGEB ve Altınordu Belediyesi’nin ortaklığıyla geçekleştirilen  “Ordu 1. Ulusal Kitap Fuarı” devam ediyor. 130 yayınevi ve 100’ü aşkın yazarın yer aldığı fuara ise ilgi her geçen artıyor. Fuar kapsamında düzenlenen söyleyişiler ise fuara renk katıyor. Bu kapsamda sanat, eğitim ve edebiyat dünyasından birçok isim Ordu Ulusal 1. Kitap Fuarı’nda söyleyişi gerçekleştiriyor. BİRBİRİNDEN DEĞERLİ İSİMLER SÖYLEŞİ GERÇEKLEŞTİRDİ Fuarın ilk gününden bu yana sunucu Bekir Develi, Yazar Mehmet Çelik, Ordulu sanatseverler Enis Ayar, Nur Özkan, Taner Aksoy, Uğurcan Ataoğlu, İlyas Tunç, Tarihçi Ahmet Şimşirgil, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç ve Yazar Yunus Arıkan gibi isimler söyleşi düzenledi. Gerçekleşen söyleşilere Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş ve Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan’ın yanı sıra protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı. Ordu Ulusal 1. Kitap Fuarı kapsamında düzenlenen söyleşi programları fuarın son gününe kadar devam edecek. 
Ordu Ulusal 1. Kitap Fuarı, sanatçı, yerel ve ulusal yazarların yanı sıra eğitim camiasının önemli isimlerinin gerçekleştirdiği söyleşilerle renkleniyor.

Ordu Ulusal 1. Kitap Fuarı, sanatçı, yerel ve ulusal yazarların yanı sıra eğitim camiasının önemli isimlerinin gerçekleştirdiği söyleşilerle renkleniyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkıları, Ordu Valiliği, Ordu Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), KOSGEB ve Altınordu Belediyesi’nin ortaklığıyla geçekleştirilen  “Ordu 1. Ulusal Kitap Fuarı” devam ediyor. 130 yayınevi ve 100’ü aşkın yazarın yer aldığı fuara ise ilgi her geçen artıyor. Fuar kapsamında düzenlenen söyleyişiler ise fuara renk katıyor. Bu kapsamda sanat, eğitim ve edebiyat dünyasından birçok isim Ordu Ulusal 1. Kitap Fuarı’nda söyleyişi gerçekleştiriyor.

BİRBİRİNDEN DEĞERLİ İSİMLER SÖYLEŞİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Fuarın ilk gününden bu yana sunucu Bekir Develi, Yazar Mehmet Çelik, Ordulu sanatseverler Enis Ayar, Nur Özkan, Taner Aksoy, Uğurcan Ataoğlu, İlyas Tunç, Tarihçi Ahmet Şimşirgil, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç ve Yazar Yunus Arıkan gibi isimler söyleşi düzenledi. Gerçekleşen söyleşilere Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş ve Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan’ın yanı sıra protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

Ordu Ulusal 1. Kitap Fuarı kapsamında düzenlenen söyleşi programları fuarın son gününe kadar devam edecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.