KONFERANS DÜZENLENDİ

Gündem 14.11.2019 - 13:03, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2247+ kez okundu.
 

KONFERANS DÜZENLENDİ

İl Müftüsü Mürsel Öztürk, ”Mevlid-i Nebi Haftası” etkinlikleri kapsamında, Çatalpınar ve Aybastı ilçe müftülüklerince düzenlenen programlara katıldı.

İl Müftüsü Mürsel Öztürk, ”Mevlid-i Nebi Haftası” etkinlikleri kapsamında, Çatalpınar ve Aybastı ilçe müftülüklerince düzenlenen programlara katıldı. Diyanet işleri Başkanlığınca çeşitli etkinliklerle kutlanan Mevlid-i Nebi haftası dolayısıyla ilçe müftülüklerince ”Hz. Peygamber ve Aile” temalı programlar tertip edildi. Müftü Mürsel Öztürk, Çatalpınar ve Aybastı müftülüklerinin düzenlediği Mevlidi Nebi Haftası programlarına konuşmacı olarak katıldı. Müftülüklerin tertip ettiği programlar Diyanet İşleri Başkanlığınca Mevlid-i Nebi Haftası’na özel olarak hazırlanan ’’Hz. Peygamber ve Aile’’ konulu sinevizyon gösterimi ile başladı. Kuran-ı Kerim tilaveti ve ilçe müftülerinin açış ve selamlama konuşmalarının ardından İl Müftüsü Mürsel Öztürk konuşmasını gerçekleştirdi. 12 Kasım Salı günü Çatalpınar ve 13 Kasım Çarşamba günü Aybastı ilçe müftülüklerince düzenlenen konferanslarda konuşan Öztürk, Peygamberimizin örnekliği ve İslam’da ailenin önemi konularına değindi. İslam öncesi Arap yarımadasında aile hayatı hakkında bilgiler veren Müftü Öztürk, İslam öncesi Arap Yarımadasında aile ile Kur’an-ı Kerimin aile yapısına getirdikleri ve Hz. Peygamberin aile yuvası ile ilgili tavsiyeleri ile O’nun örnek hayatındaki aile modeli kapsamında örnekler sundu.
İl Müftüsü Mürsel Öztürk, ”Mevlid-i Nebi Haftası” etkinlikleri kapsamında, Çatalpınar ve Aybastı ilçe müftülüklerince düzenlenen programlara katıldı.

İl Müftüsü Mürsel Öztürk, ”Mevlid-i Nebi Haftası” etkinlikleri kapsamında, Çatalpınar ve Aybastı ilçe müftülüklerince düzenlenen programlara katıldı.
Diyanet işleri Başkanlığınca çeşitli etkinliklerle kutlanan Mevlid-i Nebi haftası dolayısıyla ilçe müftülüklerince ”Hz. Peygamber ve Aile” temalı programlar tertip edildi.

Müftü Mürsel Öztürk, Çatalpınar ve Aybastı müftülüklerinin düzenlediği Mevlidi Nebi Haftası programlarına konuşmacı olarak katıldı.

Müftülüklerin tertip ettiği programlar Diyanet İşleri Başkanlığınca Mevlid-i Nebi Haftası’na özel olarak hazırlanan ’’Hz. Peygamber ve Aile’’ konulu sinevizyon gösterimi ile başladı.

Kuran-ı Kerim tilaveti ve ilçe müftülerinin açış ve selamlama konuşmalarının ardından İl Müftüsü Mürsel Öztürk konuşmasını gerçekleştirdi.

12 Kasım Salı günü Çatalpınar ve 13 Kasım Çarşamba günü Aybastı ilçe müftülüklerince düzenlenen konferanslarda konuşan Öztürk, Peygamberimizin örnekliği ve İslam’da ailenin önemi konularına değindi.

İslam öncesi Arap yarımadasında aile hayatı hakkında bilgiler veren Müftü Öztürk, İslam öncesi Arap Yarımadasında aile ile Kur’an-ı Kerimin aile yapısına getirdikleri ve Hz. Peygamberin aile yuvası ile ilgili tavsiyeleri ile O’nun örnek hayatındaki aile modeli kapsamında örnekler sundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.