KONFERANS DÜZENLENDi

Gündem 28.03.2018 - 12:00, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4167+ kez okundu.
 

KONFERANS DÜZENLENDi

Ordu Üniversitesi Mezunlar Koordinatörlüğü “Girişimci Bir Kadın Funda Baltalı’dan Kariyerine Dair Her Şey” adlı konferans ile ilk etkinliğini gerçekleştirdi.

Ordu Üniversitesi Mezunlar Koordinatörlüğü “Girişimci Bir Kadın Funda Baltalı’dan Kariyerine Dair Her Şey” adlı konferans ile ilk etkinliğini gerçekleştirdi. Müzik ve Sahne sanatları Fakültesi Konser Salonu’nda gerçekleştirilen Programa Rektör V. Prof. Dr. Fikri Balta, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Öznur Ergen Akçin, Mezunlar Koordinatörü Prof. Dr. Tuba Bayrak Özbucak, öğretim elemanları, öğrenciler ile davetliler katıldı. Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Ordu Üniversitesi Mezunlar Koordinatörü Prof. Dr. Tuba Bayrak Özbucak, Ordu Üniversitesi mezunlarının eğitim hayatları boyunca edindikleri bilgi ve yeteneklerini toplumun kalkınma ve yükseltilmesi için kullanmada, bilgi odaklı, yenilikçi, düşünce özgürlüğüne ve etik değerlere saygılı bireyler olmasını sağlamada rehberlik etmek amacıyla kurulan bu koordinatörlüğün ilk misafirinin başarılı iş kadını Funda Baltalı olmasından duyulan memnuniyeti dile getirdi. Funda Baltalı konferansında kariyeri, eğitimi, sosyal sorumluluk projeleri hakkında dinleyicilere bilgi vererek 2009 yılında yüzde 100 keçi sütünden ürünler üretmek üzere mandıra kurduğunu belirtti. Günlük süt, geleneksel peynirler, tereyağı, yoğurt, kefir gibi ürünleri hem ulusal hem de uluslararası pazarda tüketicilerle buluşturan Baltalı ayrıca Kars Ani ve Mardin Ömerli köylerinde kız çocuklarının eğitimi için yaptığı sosyal sorumluluk projelerini de katılımcılara aktardı. Soru-cevap şeklinde devam eden konferans Rektör V. Prof. Dr. Fikri Balta’nın Funda Baltalı’ya teşekkür belgesi takdiminin ardından sonra erdi.  
Ordu Üniversitesi Mezunlar Koordinatörlüğü “Girişimci Bir Kadın Funda Baltalı’dan Kariyerine Dair Her Şey” adlı konferans ile ilk etkinliğini gerçekleştirdi.

Ordu Üniversitesi Mezunlar Koordinatörlüğü “Girişimci Bir Kadın Funda Baltalı’dan Kariyerine Dair Her Şey” adlı konferans ile ilk etkinliğini gerçekleştirdi.

Müzik ve Sahne sanatları Fakültesi Konser Salonu’nda gerçekleştirilen Programa Rektör V. Prof. Dr. Fikri Balta, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Öznur Ergen Akçin, Mezunlar Koordinatörü Prof. Dr. Tuba Bayrak Özbucak, öğretim elemanları, öğrenciler ile davetliler katıldı.

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Ordu Üniversitesi Mezunlar Koordinatörü Prof. Dr. Tuba Bayrak Özbucak, Ordu Üniversitesi mezunlarının eğitim hayatları boyunca edindikleri bilgi ve yeteneklerini toplumun kalkınma ve yükseltilmesi için kullanmada, bilgi odaklı, yenilikçi, düşünce özgürlüğüne ve etik değerlere saygılı bireyler olmasını sağlamada rehberlik etmek amacıyla kurulan bu koordinatörlüğün ilk misafirinin başarılı iş kadını Funda Baltalı olmasından duyulan memnuniyeti dile getirdi.

Funda Baltalı konferansında kariyeri, eğitimi, sosyal sorumluluk projeleri hakkında dinleyicilere bilgi vererek 2009 yılında yüzde 100 keçi sütünden ürünler üretmek üzere mandıra kurduğunu belirtti. Günlük süt, geleneksel peynirler, tereyağı, yoğurt, kefir gibi ürünleri hem ulusal hem de uluslararası pazarda tüketicilerle buluşturan Baltalı ayrıca Kars Ani ve Mardin Ömerli köylerinde kız çocuklarının eğitimi için yaptığı sosyal sorumluluk projelerini de katılımcılara aktardı.

Soru-cevap şeklinde devam eden konferans Rektör V. Prof. Dr. Fikri Balta’nın Funda Baltalı’ya teşekkür belgesi takdiminin ardından sonra erdi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.