KORGAN HAYAL EDİLEMEZ YOLLARA KAVUŞUYOR

Yaşam 22.05.2017 - 16:14, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3526+ kez okundu.
 

KORGAN HAYAL EDİLEMEZ YOLLARA KAVUŞUYOR

2017 yılında Büyükşehir Belediyesi tarafından 9 milyon 800 bin TL maliyetle modern yollara kavuşturulacak olan Korgan ilçesinde, asfalt öncesi altyapı çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Başkan Enver Yılmaz, yapılan çalışmalar sonrası ilçede 6 km’lik Belalan-Çitlice-Yukarıkozpınar (Niksar karayolu) bağlantısı ile 17 km’lik Korgan-Çamlık-Çiftlik-Çatalpınar bağlantısının sıcak asfalta kavuşturulacağını söyledi. 9 MİLYON 800 BİN TL’LİK YOL YATIRIMI YAPILACAK Geride kalan sürede 11 km uzunluğundaki Korgan-Tepealan yolu ile 2 km uzunluğundaki Çayırkent Mahalle yolunun sıcak asfalta kavuşturulduğuna dikkat çeken Başkan Yılmaz, “İlçemize 2017 yılında 9 milyon 800 bin TL maliyetinde yol yatırımı gerçekleştirecek ve bu kapsamda 23 km sıcak asfalt, 28.5 km sathi asfalt kaplama, 28.30 km beton yol, 10.80 km yeni yol açma ve yol genişletme ve 81.50 km stabilize yol inşa edeceğiz” dedi. YOLLAR SICAK ASFALTA HAZIRLANIYOR Hummalı çalışmaların sürdürüldüğü ilçede sıcak asfalta kavuşturulacak Belalan-Çitlice-Yukarıkozpınar (Niksar karayolu) bağlantısı ile Korgan-Çamlık-Çiftlik- Çatalpınar bağlantısında altyapı ve taş duvar çalışması devam ederken yapılan hizmetler halkın takdirini topluyor. MAHALLEMİZ BÜYÜKŞEHİRLE BÜYÜDÜ Çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Belalan Mahalle Muhtarı Murat Düzenli, “Büyükşehir olmadan önce 150 hanesi bulunan mahallemiz 300 haneye ulaştı. Belalan Mahallemiz deyim yerindeyse Büyükşehirle büyüdü ve yatırımlarla ilerledi. Mahallemize hayal dahi edemediğimiz büyük yatırımlar yapılıyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz’a teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
2017 yılında Büyükşehir Belediyesi tarafından 9 milyon 800 bin TL maliyetle modern yollara kavuşturulacak olan Korgan ilçesinde, asfalt öncesi altyapı çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Başkan Enver Yılmaz, yapılan çalışmalar sonrası ilçede 6 km’lik Belalan-Çitlice-Yukarıkozpınar (Niksar karayolu) bağlantısı ile 17 km’lik Korgan-Çamlık-Çiftlik-Çatalpınar bağlantısının sıcak asfalta kavuşturulacağını söyledi.

9 MİLYON 800 BİN TL’LİK YOL YATIRIMI YAPILACAK

Geride kalan sürede 11 km uzunluğundaki Korgan-Tepealan yolu ile 2 km uzunluğundaki Çayırkent Mahalle yolunun sıcak asfalta kavuşturulduğuna dikkat çeken Başkan Yılmaz, “İlçemize 2017 yılında 9 milyon 800 bin TL maliyetinde yol yatırımı gerçekleştirecek ve bu kapsamda 23 km sıcak asfalt, 28.5 km sathi asfalt kaplama, 28.30 km beton yol, 10.80 km yeni yol açma ve yol genişletme ve 81.50 km stabilize yol inşa edeceğiz” dedi.

YOLLAR SICAK ASFALTA HAZIRLANIYOR

Hummalı çalışmaların sürdürüldüğü ilçede sıcak asfalta kavuşturulacak Belalan-Çitlice-Yukarıkozpınar (Niksar karayolu) bağlantısı ile Korgan-Çamlık-Çiftlik- Çatalpınar bağlantısında altyapı ve taş duvar çalışması devam ederken yapılan hizmetler halkın takdirini topluyor.

MAHALLEMİZ BÜYÜKŞEHİRLE BÜYÜDÜ

Çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Belalan Mahalle Muhtarı Murat Düzenli, “Büyükşehir olmadan önce 150 hanesi bulunan mahallemiz 300 haneye ulaştı. Belalan Mahallemiz deyim yerindeyse Büyükşehirle büyüdü ve yatırımlarla ilerledi. Mahallemize hayal dahi edemediğimiz büyük yatırımlar yapılıyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz’a teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.