KÜLTÜR MERKEZİ PROJESİ HAZIR

Kültür 22.05.2017 - 16:25, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3157+ kez okundu.
 

KÜLTÜR MERKEZİ PROJESİ HAZIR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde uygulamaya başladığı “Kültür Merkezleri Projeleri” ile değişimin mimarı olmaya devam ediyor. Bu kapsamda Korgan ilçesi için hazırlanan Kültür Merkezi Projesi’ne İlçe Belediyesi hizmet binası da dâhil edilerek fonksiyonel bir yapının ortaya çıkması hedefleniyor.

FONKSİYONEL BİR YAPI ORTAYA ÇIKACAK Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, ilçelerde hayata geçirdikleri kent meydanları ve sosyal donatı alanlarıyla değişim ve dönüşümün öncüsü olmayı sürdürdüklerini belirtirken, Korgan için de farklı ve fonksiyonel bir kültür merkezi projesi hazırladıklarını ifade etti. TOPLAM ALANI “5 BİN 605 M2” Yapılan değerlendirmeler sonucunda, projenin Korgan Belediyesi hizmet binası ile aynı yapı içerisinde olacak şekilde hazırlandığını söyleyen Başkan Enver Yılmaz, taban alanı 1.325 m2 ve toplam alanı ise 5 bin 605 m2 olacak projede, hanımlar lokalinden itfaiye binasına kadar birçok farklı hizmet biriminin olduğunun altını çizdi. İLÇENİN LOKOMOTİFİ OLACAK Başkan Yılmaz yaptığı açıklamada, “Kültür Merkezi Projesi kapsamında İlçe Belediyesi hizmet binası, fuaye sergi salonu, konferans salonu, düğün salonu, kafe, hanımlar lokali, zabıta amirliği, giyinme odaları, sauna, Türk hamamı, şok havuzu, kazan dairesi ve itfaiye hizmet birimi bulunacak. Bu önemli hizmet kompleksimiz, Korganlı hemşehrilerimizin günlük hayatına önemli katkılar sağlayacak ve ilçemizin lokomotifi olacak” dedi.
Ordu Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde uygulamaya başladığı “Kültür Merkezleri Projeleri” ile değişimin mimarı olmaya devam ediyor. Bu kapsamda Korgan ilçesi için hazırlanan Kültür Merkezi Projesi’ne İlçe Belediyesi hizmet binası da dâhil edilerek fonksiyonel bir yapının ortaya çıkması hedefleniyor.

FONKSİYONEL BİR YAPI ORTAYA ÇIKACAK

Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, ilçelerde hayata geçirdikleri kent meydanları ve sosyal donatı alanlarıyla değişim ve dönüşümün öncüsü olmayı sürdürdüklerini belirtirken, Korgan için de farklı ve fonksiyonel bir kültür merkezi projesi hazırladıklarını ifade etti.

TOPLAM ALANI “5 BİN 605 M2”

Yapılan değerlendirmeler sonucunda, projenin Korgan Belediyesi hizmet binası ile aynı yapı içerisinde olacak şekilde hazırlandığını söyleyen Başkan Enver Yılmaz, taban alanı 1.325 m2 ve toplam alanı ise 5 bin 605 m2 olacak projede, hanımlar lokalinden itfaiye binasına kadar birçok farklı hizmet biriminin olduğunun altını çizdi.

İLÇENİN LOKOMOTİFİ OLACAK

Başkan Yılmaz yaptığı açıklamada, “Kültür Merkezi Projesi kapsamında İlçe Belediyesi hizmet binası, fuaye sergi salonu, konferans salonu, düğün salonu, kafe, hanımlar lokali, zabıta amirliği, giyinme odaları, sauna, Türk hamamı, şok havuzu, kazan dairesi ve itfaiye hizmet birimi bulunacak. Bu önemli hizmet kompleksimiz, Korganlı hemşehrilerimizin günlük hayatına önemli katkılar sağlayacak ve ilçemizin lokomotifi olacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.