KULÜPLERE ZİYARET

Spor 23.10.2020 - 00:10, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1666+ kez okundu.
 

KULÜPLERE ZİYARET

Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç Ordu’yu Ulusal liglerde temsil eden Spor Kulüplerini ziyaret etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç Ordu’yu Ulusal liglerde temsil eden Spor Kulüplerini ziyaret etti. Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçelerinde faaliyetlerini sürdüren 5 Spor Kulübünü ziyaret edip sporculara başarılar diledi. Genç, Bedensel Engelli Basketbol Süper Liginde mücadele eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Basketbol takımını, BAL Ligi Temsilcisi Orduspor 1967 Spor Kulübü Futbol takımını, Voleybol 2. Liginde mücadele eden Çamlık Spor, Fatsa Halk Eğitim ve Ünye Gücü Spor Kulüplerinin Voleybol takımlarını antrenmanlarında ziyaret edip sporculara baklava ikram etti. Sporculara spor malzemesi hediyesinde de bulunan Genç teknik heyetten takımla ilgili bilgiler alıp sporculara yeni sezonda başarılar diledi.  
Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç Ordu’yu Ulusal liglerde temsil eden Spor Kulüplerini ziyaret etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç Ordu’yu Ulusal liglerde temsil eden Spor Kulüplerini ziyaret etti.
Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçelerinde faaliyetlerini sürdüren 5 Spor Kulübünü ziyaret edip sporculara başarılar diledi. Genç, Bedensel Engelli Basketbol Süper Liginde mücadele eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Basketbol takımını, BAL Ligi Temsilcisi Orduspor 1967 Spor Kulübü Futbol takımını, Voleybol 2. Liginde mücadele eden Çamlık Spor, Fatsa Halk Eğitim ve Ünye Gücü Spor Kulüplerinin Voleybol takımlarını antrenmanlarında ziyaret edip sporculara baklava ikram etti. Sporculara spor malzemesi hediyesinde de bulunan Genç teknik heyetten takımla ilgili bilgiler alıp sporculara yeni sezonda başarılar diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.