KURTULMUŞ’A TEBRİK

Gündem 08.06.2023 - 18:32, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4718+ kez okundu.
 

KURTULMUŞ’A TEBRİK

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığına (TBMM) seçilen Ordu’lu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Numan Kurtulmuş’a Ordu’dan ilk tebrik Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk’ten geldi.

Milletvekili Şanlıtürk, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Gazi Meclisimizin Başkanlığına seçilen Ak Parti Genel Başkanvekili Sn. Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’a yeni görevinde muvaffakiyetler diliyor, yeni yasama döneminin tekrardan hayırlara vesile olmasını Allah'tan niyaz ediyorum” dedi. Öte yandan Milletvekilliği yemin töreni, meclis başkanlığı seçimi ve komisyon üyelerinin belirlenmesinin ardından Ordu’da saha çalışmalarına devam eden Şanlıtürk’e bir yandan da yoğun tebrik ziyaretleri yapılıyor.  ZİYARETÇİ AKINI SÜRÜYOR  19 ilçeden toplumun her kademesinden tebrik ziyaretleri gerçekleştiren vatandaşlar, Milletvekili Naci Şanlıtürk’ün Ordu’ya canla, başla hizmet edeceği konusunda hiç şüphelerinin olmadığını dile getirerek başarı temennisinde bulundular. Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Şanlıtürk ise; “Bundan sonra işimiz gücümüz, tek derdimiz ve kavgamız Ordu olacaktır. Bu şiarla yola adım atmış olduk. Güvenen ve destek veren herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.     
Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığına (TBMM) seçilen Ordu’lu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Numan Kurtulmuş’a Ordu’dan ilk tebrik Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk’ten geldi.

Milletvekili Şanlıtürk, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Gazi Meclisimizin Başkanlığına seçilen Ak Parti Genel Başkanvekili Sn. Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’a yeni görevinde muvaffakiyetler diliyor, yeni yasama döneminin tekrardan hayırlara vesile olmasını Allah'tan niyaz ediyorum” dedi. Öte yandan Milletvekilliği yemin töreni, meclis başkanlığı seçimi ve komisyon üyelerinin belirlenmesinin ardından Ordu’da saha çalışmalarına devam eden Şanlıtürk’e bir yandan da yoğun tebrik ziyaretleri yapılıyor. 
ZİYARETÇİ AKINI SÜRÜYOR 
19 ilçeden toplumun her kademesinden tebrik ziyaretleri gerçekleştiren vatandaşlar, Milletvekili Naci Şanlıtürk’ün Ordu’ya canla, başla hizmet edeceği konusunda hiç şüphelerinin olmadığını dile getirerek başarı temennisinde bulundular. Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Şanlıtürk ise; “Bundan sonra işimiz gücümüz, tek derdimiz ve kavgamız Ordu olacaktır. Bu şiarla yola adım atmış olduk. Güvenen ve destek veren herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. 
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.