KURUL TOPLANTISI YAPILDI

Eğitim 28.04.2021 - 23:14, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3579+ kez okundu.
 

KURUL TOPLANTISI YAPILDI

İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, istişare ve değerlendirmelerde bulunmak üzere 19 İlçe Millî Eğitim Müdürü ile video konferans yöntemiyle bir araya geldi.

İl Millî Eğitim Müdürü  Mehmet Fatih Vargeloğlu, istişare ve değerlendirmelerde bulunmak üzere 19 İlçe Millî Eğitim Müdürü  ile video konferans yöntemiyle bir araya geldi. 19 İlçe Millî Eğitim Müdürünün  katıldığı video konferans yöntemiyle gerçekleştirilen toplantıda yaşanan salgın süreci ve bu sürece yönelik ilçelerde alınan önlemler, çalışacak personelin çalışma gün ve saatlerinin belirlenerek gerekli izinlerin alınması, Pansiyonlu okullarda öğrencinin olmadığı zamanlarda tüm pansiyonun temizliğinin titizlikle yapılması ve yemek listelerinin güncellenmesi, israfın önüne geçilmesi için önlemlerin alınması, canlı derslerin takibinin iyi yapılması konuları görüşüldü. Yürütülen çalışmalarla ilgili İlçe Millî Eğitim Müdürlerinden bilgi alan Müdürü  Mehmet Fatih Vargeloğlu, yürütülen ve planlanan çalışmaları değerlendirirken, çalışmalarından dolayı memnuniyetini dile getirdi.    
İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, istişare ve değerlendirmelerde bulunmak üzere 19 İlçe Millî Eğitim Müdürü ile video konferans yöntemiyle bir araya geldi.

İl Millî Eğitim Müdürü  Mehmet Fatih Vargeloğlu, istişare ve değerlendirmelerde bulunmak üzere 19 İlçe Millî Eğitim Müdürü  ile video konferans yöntemiyle bir araya geldi.
19 İlçe Millî Eğitim Müdürünün  katıldığı video konferans yöntemiyle gerçekleştirilen toplantıda yaşanan salgın süreci ve bu sürece yönelik ilçelerde alınan önlemler, çalışacak personelin çalışma gün ve saatlerinin belirlenerek gerekli izinlerin alınması, Pansiyonlu okullarda öğrencinin olmadığı zamanlarda tüm pansiyonun temizliğinin titizlikle yapılması ve yemek listelerinin güncellenmesi, israfın önüne geçilmesi için önlemlerin alınması, canlı derslerin takibinin iyi yapılması konuları görüşüldü.
Yürütülen çalışmalarla ilgili İlçe Millî Eğitim Müdürlerinden bilgi alan Müdürü  Mehmet Fatih Vargeloğlu, yürütülen ve planlanan çalışmaları değerlendirirken, çalışmalarından dolayı memnuniyetini dile getirdi.
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.