LİMANDAKİ GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİ ORTADAN KALDIRILACAK

Gündem 21.08.2019 - 13:03, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3302+ kez okundu.
 

LİMANDAKİ GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİ ORTADAN KALDIRILACAK

Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Gülyalı Balıkçı Kooperatifi üyeleriyle limanda bir araya geldi.

Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Gülyalı Balıkçı Kooperatifi üyeleriyle limanda bir araya geldi. Balıkçı Kooperatifi Başkanı İnan Sağlam ve yönetimiyle birlikte kooperatif üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda, seçimlerin akabinde teşekkür ziyaretlerine devam ettiğini bildiren Başkan Tepe, limanla ilgili yapılması gerekenler üzerine kooperatif üyeleriyle görüş alışverişinde bulundu. Balıkçı barınağıyla ilgili balıkçıların daha önce bildirdiği şikâyetler konusunda gerekli işlemlerin başlatıldığını bildiren Başkan Tepe, devam eden dava süreçleriyle ilgili de bilgilendirmede bulundu. Liman içerisinde barınakların durumuyla ilgili balıkçıların da hoşnut olmadığının bildirilmesi üzerine liman içerisinde düzenleme için düğmeye basıldı.   
Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Gülyalı Balıkçı Kooperatifi üyeleriyle limanda bir araya geldi.
Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Gülyalı Balıkçı Kooperatifi üyeleriyle limanda bir araya geldi. Balıkçı Kooperatifi Başkanı İnan Sağlam ve yönetimiyle birlikte kooperatif üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda, seçimlerin akabinde teşekkür ziyaretlerine devam ettiğini bildiren Başkan Tepe, limanla ilgili yapılması gerekenler üzerine kooperatif üyeleriyle görüş alışverişinde bulundu.
Balıkçı barınağıyla ilgili balıkçıların daha önce bildirdiği şikâyetler konusunda gerekli işlemlerin başlatıldığını bildiren Başkan Tepe, devam eden dava süreçleriyle ilgili de bilgilendirmede bulundu. Liman içerisinde barınakların durumuyla ilgili balıkçıların da hoşnut olmadığının bildirilmesi üzerine liman içerisinde düzenleme için düğmeye basıldı. 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.