LİSANSLI ÜRÜN ÇAĞRISI

Spor 29.12.2020 - 00:49, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2828+ kez okundu.
 

LİSANSLI ÜRÜN ÇAĞRISI

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Orduspor 1967 Futbol Kulübü, lisanslı ürün alın çağrısında bulundu.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Orduspor 1967 Futbol Kulübü, lisanslı ürün alın çağrısında bulundu. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Lisanslı ürünlerimizin satışlarından elde edeceğimiz gelir, kulübümüzün ekonomik kalkınmasına büyük katkı sağlayacaktır. Mazimizde yaşadığımız başarılara nicelerini eklemek için çıktığımız bu yolda, kulübümüzün imajına ve ekonomik kalkınmasına zarar verecek taklit ürünlere itibar etmemenizi rica ederiz. Orduspor kulübü resmi sitesinde ve store mağazamızda satışa sunulmayan ürünler ile ilimizde ve ilçelerimizde veya taraftarlarımızın yoğun olarak bulunduğu illerde kulübümüzün resmi yayın organlarında duyurulmadan düzenlenen organizasyonların yasal olmadığını hatırlatır, kulübümüz üzerinden haksız kazanç sağlamaya çalışanlara karşı durarak kulübümüze vereceğiniz desteklerden ötürü teşekkür ederiz. Ayrıca taklit ürünleri satışa sunarak kulübümüz üzerinden haksız kazanç sağlayan bu kişilere karşı gerekli hukuki işlemlerin başlatılacağını bilgilerinize sunarız.”  denildi.
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Orduspor 1967 Futbol Kulübü, lisanslı ürün alın çağrısında bulundu.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Orduspor 1967 Futbol Kulübü, lisanslı ürün alın çağrısında bulundu.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Lisanslı ürünlerimizin satışlarından elde edeceğimiz gelir, kulübümüzün ekonomik kalkınmasına büyük katkı sağlayacaktır. Mazimizde yaşadığımız başarılara nicelerini eklemek için çıktığımız bu yolda, kulübümüzün imajına ve ekonomik kalkınmasına zarar verecek taklit ürünlere itibar etmemenizi rica ederiz.

Orduspor kulübü resmi sitesinde ve store mağazamızda satışa sunulmayan ürünler ile ilimizde ve ilçelerimizde veya taraftarlarımızın yoğun olarak bulunduğu illerde kulübümüzün resmi yayın organlarında duyurulmadan düzenlenen organizasyonların yasal olmadığını hatırlatır, kulübümüz üzerinden haksız kazanç sağlamaya çalışanlara karşı durarak kulübümüze vereceğiniz desteklerden ötürü teşekkür ederiz.

Ayrıca taklit ürünleri satışa sunarak kulübümüz üzerinden haksız kazanç sağlayan bu kişilere karşı gerekli hukuki işlemlerin başlatılacağını bilgilerinize sunarız.”  denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.