MALAZGiRT ZAFERi ORDU’DA KUTLANACAK

Gündem 08.08.2019 - 12:29, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2945+ kez okundu.
 

MALAZGiRT ZAFERi ORDU’DA KUTLANACAK

Malazgirt Zaferinin 948. yıl dönümü kutlama etkinlikleri kültür ve spor festivali Ordu Altınordu’da yapılacak.

Malazgirt Zaferinin 948. yıl dönümü kutlama etkinlikleri kültür ve spor festivali Ordu Altınordu’da yapılacak. Gençlik ve Spor Bakanlığının destekleriyle Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından bu sene Altınordu sahili Tayfun Gürsoy parkında kutlanacak olan festival kapsamında ödüllü okçuluk yarışması ve Malazgirt Meydan Muhaberesi Zaferi’nin kutlama etkinlikleri yer alacak, ayrıca Ankara Türk Dünyası Müzik Topluluğu kutlama etkinlikleri kapsamında konser verecek. Gençlik ve Spor Bakanlığının destekleriyle bu sene Tayfun Gürsoy Parkı’nda kutlanacak festival 23-25 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek. Festivalin dolu bir program dahilinde gerçekleşeceğini söyleyen Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, etkinlik kapsamında kılıç gösterisi de yapılacak ve birçok kılıç ustasının Ordu’da buluşacağını söyledi, Ödüllü Okçuluk Turnuvası düzenleneceğini ve Ankara Türk Dünyası Müzik Topluluğu Konseri gerçekleşeceğini belirtti. Genç yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: Gençlik ve Spor Bakanlığımızın destekleri ile 23-25 Ağustos tarihleri arasında Tayfun Gürsoy Parkında Malazgirt Zaferi’nin 948’nci Yıldönümü Kutlama Etkinlikleri Kültür ve Spor Festivali düzenlenecek. Etkinlikler kapsamında kılıç gösterileri kapsamında birçok ilden kılıç ustaları Ordu’ya gelecek, Anakara Türk Dünyası Topluluğu konseri ve Uluslararası Okçuluk Turnuvasına Milli takımımız ve ülkemizin her köşesinden katılacak okçuların yanı sıra Azerbaycan , Gürcistan ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti katılacak. Dolu dolu bir programla Malazgirt Zaferini anacağız. Ben tüm Orduluları Malazgirt Zaferi’nin 948. Yıldönümü Kutlama etkinliklerine bekliyorum.” Özellikle gençlerimiz için hazırladığımız sportif , sosyal ve kültürel faaliyetlerimize desteklerinden dolayı başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Valimiz Sayın Seddar Yavuz’a, büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr.Mehmet Hilmi Güler’e Teşekkür ederim dedi.
Malazgirt Zaferinin 948. yıl dönümü kutlama etkinlikleri kültür ve spor festivali Ordu Altınordu’da yapılacak.

Malazgirt Zaferinin 948. yıl dönümü kutlama etkinlikleri kültür ve spor festivali Ordu Altınordu’da yapılacak.
Gençlik ve Spor Bakanlığının destekleriyle Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından bu sene Altınordu sahili Tayfun Gürsoy parkında kutlanacak olan festival kapsamında ödüllü okçuluk yarışması ve Malazgirt Meydan Muhaberesi Zaferi’nin kutlama etkinlikleri yer alacak, ayrıca Ankara Türk Dünyası Müzik Topluluğu kutlama etkinlikleri kapsamında konser verecek.
Gençlik ve Spor Bakanlığının destekleriyle bu sene Tayfun Gürsoy Parkı’nda kutlanacak festival 23-25 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek. Festivalin dolu bir program dahilinde gerçekleşeceğini söyleyen Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, etkinlik kapsamında kılıç gösterisi de yapılacak ve birçok kılıç ustasının Ordu’da buluşacağını söyledi, Ödüllü Okçuluk Turnuvası düzenleneceğini ve Ankara Türk Dünyası Müzik Topluluğu Konseri gerçekleşeceğini belirtti. Genç yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: Gençlik ve Spor Bakanlığımızın destekleri ile 23-25 Ağustos tarihleri arasında Tayfun Gürsoy Parkında Malazgirt Zaferi’nin 948’nci Yıldönümü Kutlama Etkinlikleri Kültür ve Spor Festivali düzenlenecek. Etkinlikler kapsamında kılıç gösterileri kapsamında birçok ilden kılıç ustaları Ordu’ya gelecek, Anakara Türk Dünyası Topluluğu konseri ve Uluslararası Okçuluk Turnuvasına Milli takımımız ve ülkemizin her köşesinden katılacak okçuların yanı sıra Azerbaycan , Gürcistan ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti katılacak. Dolu dolu bir programla Malazgirt Zaferini anacağız. Ben tüm Orduluları Malazgirt Zaferi’nin 948. Yıldönümü Kutlama etkinliklerine bekliyorum.”
Özellikle gençlerimiz için hazırladığımız sportif , sosyal ve kültürel faaliyetlerimize desteklerinden dolayı başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Valimiz Sayın Seddar Yavuz’a, büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr.Mehmet Hilmi Güler’e Teşekkür ederim dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.