MART AYI KÜLTÜR SANAT TAKVİMİ HAZIR

Sanat 05.03.2018 - 14:05, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3817+ kez okundu.
 

MART AYI KÜLTÜR SANAT TAKVİMİ HAZIR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında Mart ayı programını oluşturdu.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında Mart ayı programını oluşturdu. Mart 2018 Ordu’da Kültür Sanat Etkinlikleri programında, Oyunun Adı Kül Kedisi, Entrikalı Dolap Komedyası ve Kel Oğlum Keleş Oğlum adlı tiyatro oyunları ile Bağımlılığa Karşı Asırlık Mücadele ve Gelecek Nasıl Bir İnsan Bekliyor? adlı konferanslar bulunuyor. Ordu ilinde sinemanın bulunmadığı ilçeleri sinema ile tanıştırmak amacıyla yapılacak Evliya Çelebi Ölümsüzlük Suyu ve Dağ 2 filmlerinin gösterimi de yer alıyor. Başkan Enver Yılmaz, “Mart 2018 Ordu’da Kültür Sanat Etkinlikleri” kitapçığının ön sözünde şu görüşlere yer verdi: Göreve başladığımızdan bu yana aldığımız radikal kararlar doğrultusunda, hizmet alanımıza giren her bölgede gerek altyapı ve üstyapı çalışmalarımızla gerekse insanımızın gelişimine yönelik tüm projelerimiz ile yaşanabilir bir şehir inşa etmenin ve verdiğimiz sözleri harfiyen yerine getirmenin kıvancını yaşıyoruz. Kentimizin sosyal yaşamın merkezi olma yolunda kültür ve sanata dair nabzını yüksek tutan bizler, Büyükşehir’in vizyonuna yakışır sanatsal, kültürel, bilimsel ve sportif nice etkinliğe ilimizde ev sahipliği yaparak vatandaşlarımızın toplumsal hayatına artı değer katıyoruz. Bu düşünceyle her ay farklı ilçelerimizde gösterime sunduğumuz sinema filmlerimizin yanında her salı ve cuma günleri OBBKT’de tiyatro oyunlarımızı sergilemeye devam ediyoruz. Mart ayında, “Yeşilay Haftası” münasebetiyle zararlı alışkanlıklara karşı insanımızın bilinçlenmesi yönünde yürütülen proje ve kampanyaların anlatılacağı “Bağımlılığa Karşı Asırlık Mücadele” adlı konferans düzenleyeceğiz. Yine bu ay, özellikle gençlerimizi yakından ilgilendirecek konferanslara ve söyleşilere ev sahipliği yapacağız. Sürdürdüğümüz tüm bu nitelikli çalışmalar ile göz dolduran bizler, kıymetli halkımızın toplumsal ve kişisel gelişimine destek sağladığımız gibi ulusal anlamda da örnek teşkil ediyoruz. Bu vesileyle toplumumuzun gelişimi ve değişimi yönünde önemli katkıları olan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, vatanımızın istikbalini yaşatmak amacıyla Çanakkale’de mücadele veren Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve şehitlerimizi minnetle yâd ediyor, 18 Mart Çanakkale Zaferi’ni kutluyorum. Arzu ettiğimiz güzelliklerin ve tövbelerin kabul olduğu Regaip Kandili’nin tüm İslâm âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyor, sağlıklı ve afiyet dolu günler diliyorum.
Ordu Büyükşehir Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında Mart ayı programını oluşturdu.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında Mart ayı programını oluşturdu.

Mart 2018 Ordu’da Kültür Sanat Etkinlikleri programında, Oyunun Adı Kül Kedisi, Entrikalı Dolap Komedyası ve Kel Oğlum Keleş Oğlum adlı tiyatro oyunları ile Bağımlılığa Karşı Asırlık Mücadele ve Gelecek Nasıl Bir İnsan Bekliyor? adlı konferanslar bulunuyor. Ordu ilinde sinemanın bulunmadığı ilçeleri sinema ile tanıştırmak amacıyla yapılacak Evliya Çelebi Ölümsüzlük Suyu ve Dağ 2 filmlerinin gösterimi de yer alıyor.

Başkan Enver Yılmaz, “Mart 2018 Ordu’da Kültür Sanat Etkinlikleri” kitapçığının ön sözünde şu görüşlere yer verdi:

Göreve başladığımızdan bu yana aldığımız radikal kararlar doğrultusunda, hizmet alanımıza giren her bölgede gerek altyapı ve üstyapı çalışmalarımızla gerekse insanımızın gelişimine yönelik tüm projelerimiz ile yaşanabilir bir şehir inşa etmenin ve verdiğimiz sözleri harfiyen yerine getirmenin kıvancını yaşıyoruz.

Kentimizin sosyal yaşamın merkezi olma yolunda kültür ve sanata dair nabzını yüksek tutan bizler, Büyükşehir’in vizyonuna yakışır sanatsal, kültürel, bilimsel ve sportif nice etkinliğe ilimizde ev sahipliği yaparak vatandaşlarımızın toplumsal hayatına artı değer katıyoruz.

Bu düşünceyle her ay farklı ilçelerimizde gösterime sunduğumuz sinema filmlerimizin yanında her salı ve cuma günleri OBBKT’de tiyatro oyunlarımızı sergilemeye devam ediyoruz. Mart ayında, “Yeşilay Haftası” münasebetiyle zararlı alışkanlıklara karşı insanımızın bilinçlenmesi yönünde yürütülen proje ve kampanyaların anlatılacağı “Bağımlılığa Karşı Asırlık Mücadele” adlı konferans düzenleyeceğiz. Yine bu ay, özellikle gençlerimizi yakından ilgilendirecek konferanslara ve söyleşilere ev sahipliği yapacağız. Sürdürdüğümüz tüm bu nitelikli çalışmalar ile göz dolduran bizler, kıymetli halkımızın toplumsal ve kişisel gelişimine destek sağladığımız gibi ulusal anlamda da örnek teşkil ediyoruz.

Bu vesileyle toplumumuzun gelişimi ve değişimi yönünde önemli katkıları olan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, vatanımızın istikbalini yaşatmak amacıyla Çanakkale’de mücadele veren Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve şehitlerimizi minnetle yâd ediyor, 18 Mart Çanakkale Zaferi’ni kutluyorum. Arzu ettiğimiz güzelliklerin ve tövbelerin kabul olduğu Regaip Kandili’nin tüm İslâm âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyor, sağlıklı ve afiyet dolu günler diliyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.