MASA TENİSİ GRUP MÜSABAKALARI TAMAMLANDI

Spor 19.03.2022 - 09:05, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4275+ kez okundu.
 

MASA TENİSİ GRUP MÜSABAKALARI TAMAMLANDI

Ordu’nun Perşembe ilçesinde, 2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında düzenlenen Masa Tenisi Yıldızlar Kategorisinde Grup Yarışmaları sona erdi.

Ordu’nun Perşembe ilçesinde, 2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında düzenlenen Masa Tenisi Yıldızlar Kategorisinde Grup Yarışmaları sona erdi. Giresun, Rize, Trabzon, Zonguldak, Samsun, Tokat, Ordu illerinden 14 takımın katıldığı müsabakalarda başarılı olan 3 kız ve 3 erkek takımı, Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı. Erkeklerde ; Rize Özel Çözüm Ortaokulu, Ordu Şehit Ümit Karamustafa Ortaokulu, Trabzon Yeşilyalı İmam-Hatip Ortaokulu Türkiye Şampiyonasına katılacak. Kızlarda; Giresun Yalıköy Şehit Pilot Teğmen Barış Çakır Ortaokulu, Zonguldak TOKİ Yenimahalle Ortaokulu, Ordu Atatürk Ortaokulu Türkiye Şampiyonasına katılacak. Okul Sporları Gençler Masa Tenisi Grup müsabakaları Perşembe Spor Salonu’nda tamamlandı. Üç gün süren organizasyona 65 sporcu Türkiye Finallerine katılmak için mücadele etti. Gençler Masa Tenisi kız ve erkekler grup müsabakaları 15 Mart 2020 tarihinde Perşembe Spor salonunda başladı. 17 Mart 2022 tarihinde final müsabakaları ile tamamlandı. Ordu’nun ev sahipliğinde organize edilen turnuvada 14 okuldan 65 sporcu ter döktü. Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, “Ordu İlimizde düzenlenen Masa Tenisi Yıldızlar kız ve erkek grup müsabakalarına katılım sağlayan tüm okullarımıza, sporcularımıza ve idarecilere teşekkür ediyoruz. Güzel bir turnuva oldu. İlimizi Temsil edecek Fatsa Şehit Ümit Karamustafa Ortaokulu’na ve Perşembe Atatürk Ortaokulu’na Türkiye Şampiyonasında başarılar dilerim.” Dedi. Türkiye Finalleri Kastamonu’da 19-21 Nisan 2022 tarihleri arasında Türkiye Finalleri için takımlar Kastamonu’da Şampiyonluk için mücadele edecek.    
Ordu’nun Perşembe ilçesinde, 2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında düzenlenen Masa Tenisi Yıldızlar Kategorisinde Grup Yarışmaları sona erdi.

Ordu’nun Perşembe ilçesinde, 2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında düzenlenen Masa Tenisi Yıldızlar Kategorisinde Grup Yarışmaları sona erdi.
Giresun, Rize, Trabzon, Zonguldak, Samsun, Tokat, Ordu illerinden 14 takımın katıldığı müsabakalarda başarılı olan 3 kız ve 3 erkek takımı, Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.
Erkeklerde ; Rize Özel Çözüm Ortaokulu, Ordu Şehit Ümit Karamustafa Ortaokulu,
Trabzon Yeşilyalı İmam-Hatip Ortaokulu Türkiye Şampiyonasına katılacak.
Kızlarda; Giresun Yalıköy Şehit Pilot Teğmen Barış Çakır Ortaokulu, Zonguldak TOKİ Yenimahalle Ortaokulu, Ordu Atatürk Ortaokulu Türkiye Şampiyonasına katılacak.
Okul Sporları Gençler Masa Tenisi Grup müsabakaları Perşembe Spor Salonu’nda tamamlandı. Üç gün süren organizasyona 65 sporcu Türkiye Finallerine katılmak için mücadele etti. Gençler Masa Tenisi kız ve erkekler grup müsabakaları 15 Mart 2020 tarihinde Perşembe Spor salonunda başladı. 17 Mart 2022 tarihinde final müsabakaları ile tamamlandı. Ordu’nun ev sahipliğinde organize edilen turnuvada 14 okuldan 65 sporcu ter döktü.
Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, “Ordu İlimizde düzenlenen Masa Tenisi Yıldızlar kız ve erkek grup müsabakalarına katılım sağlayan tüm okullarımıza, sporcularımıza ve idarecilere teşekkür ediyoruz. Güzel bir turnuva oldu. İlimizi Temsil edecek Fatsa Şehit Ümit Karamustafa Ortaokulu’na ve Perşembe Atatürk Ortaokulu’na Türkiye Şampiyonasında başarılar dilerim.” Dedi.
Türkiye Finalleri Kastamonu’da
19-21 Nisan 2022 tarihleri arasında Türkiye Finalleri için takımlar Kastamonu’da Şampiyonluk için mücadele edecek.
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.