MASTERLAR ŞAMPiYONASI PERŞEMBE’DE YAPILACAK

Spor 17.10.2020 - 00:16, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1652+ kez okundu.
 

MASTERLAR ŞAMPiYONASI PERŞEMBE’DE YAPILACAK

Türkiye Bisiklet Federasyonu 2020 yılı faaliyet programında yer alan "Masterlar Türkiye Yol Şampiyonası" 17-18 Ekim 2020 tarihlerinde Ordu’nun Perşembe ilçesinde yapılacak.

Türkiye Bisiklet Federasyonu 2020 yılı faaliyet programında yer alan "Masterlar Türkiye Yol Şampiyonası" 17-18 Ekim 2020 tarihlerinde Ordu’nun Perşembe ilçesinde yapılacak. Masterlar Türkiye Yol Şampiyonası hakkında bilgi veren Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ”İlimizde sporcu sayısı ve organizasyon sayısı artırmaya devam ediyoruz. İlimizde gerçekleştirdiğimiz başarılı organizasyonlar adından söz ettiriyor, böylelikle ilimize yeni spor organizasyonlarının gelmesine vesile oluyor. Türkiye Bisiklet Federasyonumuzla yaptığımız görüşmelerin ardından Masterlar Türkiye Yol Şampiyonasının muhteşem doğası ve Sakin Şehir ünvanlı Perşembe İlçemizde yapılması kesinleşti. Yarışmalarla ilgili güvenlik, ulaşım ve sağlık tedbirleri pandemi kurallarına göre alınacak. Başta Valiliğimiz olmak üzere birçok kurumumuzdan bu büyük organizasyonu gerçekleştirmek için destek aldık. Özellikle yarışma parkuru yarışmacılar için unutulmaz güzellikte olması, yarışma sonrasında da bu yarışmaların çok konuşulacağına eminiz. En büyük hayalimiz Ordumuzun bir spor kenti olması ve bu doğrultuda çalışmaya ekibimizle birlikte devam ediyoruz. Özellikle şampiyonayı ilimizde yapılmasını kararlaştıran Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanımız Sayın Erol Küçükbakırcı’ya, İlimiz Spor Organizasyonlarına destekleri için başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Valimiz Sayın Tuncay Sonel’e Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’e Teşekkür ederim. ”dedi. HABER MERKEZİ  
Türkiye Bisiklet Federasyonu 2020 yılı faaliyet programında yer alan "Masterlar Türkiye Yol Şampiyonası" 17-18 Ekim 2020 tarihlerinde Ordu’nun Perşembe ilçesinde yapılacak.

Türkiye Bisiklet Federasyonu 2020 yılı faaliyet programında yer alan "Masterlar Türkiye Yol Şampiyonası" 17-18 Ekim 2020 tarihlerinde Ordu’nun Perşembe ilçesinde yapılacak.

Masterlar Türkiye Yol Şampiyonası hakkında bilgi veren Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ”İlimizde sporcu sayısı ve organizasyon sayısı artırmaya devam ediyoruz. İlimizde gerçekleştirdiğimiz başarılı organizasyonlar adından söz ettiriyor, böylelikle ilimize yeni spor organizasyonlarının gelmesine vesile oluyor.

Türkiye Bisiklet Federasyonumuzla yaptığımız görüşmelerin ardından Masterlar Türkiye Yol Şampiyonasının muhteşem doğası ve Sakin Şehir ünvanlı Perşembe İlçemizde yapılması kesinleşti. Yarışmalarla ilgili güvenlik, ulaşım ve sağlık tedbirleri pandemi kurallarına göre alınacak. Başta Valiliğimiz olmak üzere birçok kurumumuzdan bu büyük organizasyonu gerçekleştirmek için destek aldık. Özellikle yarışma parkuru yarışmacılar için unutulmaz güzellikte olması, yarışma sonrasında da bu yarışmaların çok konuşulacağına eminiz.

En büyük hayalimiz Ordumuzun bir spor kenti olması ve bu doğrultuda çalışmaya ekibimizle birlikte devam ediyoruz.

Özellikle şampiyonayı ilimizde yapılmasını kararlaştıran Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanımız Sayın Erol Küçükbakırcı’ya, İlimiz Spor Organizasyonlarına destekleri için başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Valimiz Sayın Tuncay Sonel’e Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’e Teşekkür ederim. ”dedi.

HABER MERKEZİ

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.