MECLİS, HAZİRAN AYI 2. OTURUMUNU GERÇEKLEŞTİRDİ

Gündem 19.06.2019 - 13:39, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3567+ kez okundu.
 

MECLİS, HAZİRAN AYI 2. OTURUMUNU GERÇEKLEŞTİRDİ

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, haziran ayı olağan toplantısının 2. birleşimini gerçekleştirdi.

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, haziran ayı olağan toplantısının 2. birleşimini gerçekleştirdi. Gündem öncesi Ordu’da gerçekleşen sel afetine yönelik açıklamalarda bulunan Başkan Vekili Celal Tezcan, vatandaşların dere boylarına yerleşim yapmaktan kaçınarak gerekli önlemleri alması gerektiğine dikkat çekti. Gündem maddelerine geçilmeden önce Ordu Büyükşehir Belediye Meclisine Ordu’da yaşanan sel afetine dair bilgilendirme yapıldı. 4 ilçe ve 14 mahallede akşam saatlerinde yaşanan sel afetine yönelik değerlendirmelerde bulunan Başkan Vekili Tezcan, “Vatandaşlarımızdan dere boylarına yerleşim yapmamasını rica ediyoruz. Afette can ve mal kaybı yaşanmaması için gerekli tedbirleri ve önlemleri almamız gerekiyor” dedi. 10 GÜNDEM GÖRÜŞÜLDÜ Toplantıda İmar ve Bayındırlık Komisyonu, Plan ve Bütçe Komisyonu, Hukuk Komisyonu, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı, Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı ile Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığından gelen tekliflerden oluşan toplam 10 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, temmuz ayı meclis toplantısını 11 Temmuz 2019 Perşembe günü saat 14.00’te gerçekleştirecek.
Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, haziran ayı olağan toplantısının 2. birleşimini gerçekleştirdi.

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, haziran ayı olağan toplantısının 2. birleşimini gerçekleştirdi. Gündem öncesi Ordu’da gerçekleşen sel afetine yönelik açıklamalarda bulunan Başkan Vekili Celal Tezcan, vatandaşların dere boylarına yerleşim yapmaktan kaçınarak gerekli önlemleri alması gerektiğine dikkat çekti.

Gündem maddelerine geçilmeden önce Ordu Büyükşehir Belediye Meclisine Ordu’da yaşanan sel afetine dair bilgilendirme yapıldı. 4 ilçe ve 14 mahallede akşam saatlerinde yaşanan sel afetine yönelik değerlendirmelerde bulunan Başkan Vekili Tezcan, “Vatandaşlarımızdan dere boylarına yerleşim yapmamasını rica ediyoruz. Afette can ve mal kaybı yaşanmaması için gerekli tedbirleri ve önlemleri almamız gerekiyor” dedi.

10 GÜNDEM GÖRÜŞÜLDÜ

Toplantıda İmar ve Bayındırlık Komisyonu, Plan ve Bütçe Komisyonu, Hukuk Komisyonu, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı, Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı ile Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığından gelen tekliflerden oluşan toplam 10 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, temmuz ayı meclis toplantısını 11 Temmuz 2019 Perşembe günü saat 14.00’te gerçekleştirecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.