MERAL AKŞENER GELİYOR

Siyaset 17.08.2021 - 21:22, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3261+ kez okundu.
 

MERAL AKŞENER GELİYOR

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 27 Ağustos Cuma günü Ordu'ya geleceği öğrenildi.

 İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 27 Ağustos Cuma günü  Ordu'ya geleceği öğrenildi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 27 Ağustos Cuma günü Ünye’ye gelecek. Meral Akşener, Ünye’de bir takım esnaf ziyaretinin ardından Fatsa’ya geçecek. Fatsa’da da esnafla buluşacak olan Akşener, oradan Altınordu’ya hareket edecek. Yine Altınordu’da da esnaf ziyaretinde bulunarak oradan da Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe’yi makamında ziyaret ettikten sonra Ordu’dan ayrılacak.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 27 Ağustos Cuma günü Ordu'ya geleceği öğrenildi.

 İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 27 Ağustos Cuma günü  Ordu'ya geleceği öğrenildi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 27 Ağustos Cuma günü Ünye’ye gelecek. Meral Akşener, Ünye’de bir takım esnaf ziyaretinin ardından Fatsa’ya geçecek. Fatsa’da da esnafla buluşacak olan Akşener, oradan Altınordu’ya hareket edecek. Yine Altınordu’da da esnaf ziyaretinde bulunarak oradan da Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe’yi makamında ziyaret ettikten sonra Ordu’dan ayrılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.