MESLEK LİSELER SANATSAL ETKİNLİKTE BULUŞTU

Eğitim 31.03.2021 - 20:25, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4069+ kez okundu.
 

MESLEK LİSELER SANATSAL ETKİNLİKTE BULUŞTU

"Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi" kapsamındaki okullarda eğitim gören öğrenciler, Altınordu Penpe-İzzet Şahin Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri ile buluştu.

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri önderliğinde "Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi" kapsamında yapılması planlanan sanatsal etkinlikler doğrultusunda, Altınordu Penpe İzzet Şahin Güzel Sanatlar Lisesi öğretmen ve öğrencileri ile çevrim içi etkinlik düzenlendi. Düzenlenen etkinlikte ilimizde "Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi" kapsamındaki okullarda eğitim gören sanata eğilimli ve çalışmaya gönüllü olacak öğrencilerimize çevrim içi olarak eğitim verildi.  Öğretmen ve öğrencilerin katılımlarıyla haftada iki gün, birer saat olmak üzere  "resim" ve "müzik" alanlarında verilen eğitimler 30 Nisan tarihine kadar devam edecektir. Yapılacak etkinliklerin sonunda, ortaya çıkan eserler Müdürlüğümüzce oluşturulacak "İl Milli Eğitim Müdürlüğü Seçici Kurulu" tarafından 03-07 Mayıs 2021 tarihleri arasında değerlendirilecek ve her iki alanda (resim ve müzik)  ilk üçe giren eserler seçilecektir. Her iki alanda İl Birincisi olan eserler Mayıs ayında (https://mtegm.meb.gov.tr/) adresinden duyurulacaktır. Ayrıca öğrencilerin ortaya koyduğu tüm eserler çevrim içi (online) sergi olarak Ordu İl Millî Eğitim Müdürlüğünün internet sayfasında ve Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne ait "Mesleğim Hayatım"Youtube sayfasında yayımlanacaktır.   
"Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi" kapsamındaki okullarda eğitim gören öğrenciler, Altınordu Penpe-İzzet Şahin Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri ile buluştu.

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri önderliğinde "Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi" kapsamında yapılması planlanan sanatsal etkinlikler doğrultusunda, Altınordu Penpe İzzet Şahin Güzel Sanatlar Lisesi öğretmen ve öğrencileri ile çevrim içi etkinlik düzenlendi.
Düzenlenen etkinlikte ilimizde "Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi" kapsamındaki okullarda eğitim gören sanata eğilimli ve çalışmaya gönüllü olacak öğrencilerimize çevrim içi olarak eğitim verildi. 
Öğretmen ve öğrencilerin katılımlarıyla haftada iki gün, birer saat olmak üzere  "resim" ve "müzik" alanlarında verilen eğitimler 30 Nisan tarihine kadar devam edecektir.
Yapılacak etkinliklerin sonunda, ortaya çıkan eserler Müdürlüğümüzce oluşturulacak "İl Milli Eğitim Müdürlüğü Seçici Kurulu" tarafından 03-07 Mayıs 2021 tarihleri arasında değerlendirilecek ve her iki alanda (resim ve müzik)  ilk üçe giren eserler seçilecektir.
Her iki alanda İl Birincisi olan eserler Mayıs ayında (https://mtegm.meb.gov.tr/) adresinden duyurulacaktır. Ayrıca öğrencilerin ortaya koyduğu tüm eserler çevrim içi (online) sergi olarak Ordu İl Millî Eğitim Müdürlüğünün internet sayfasında ve Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne ait "Mesleğim Hayatım"Youtube sayfasında yayımlanacaktır. 
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.