MESUDİYE’Lİ GENÇLERE SPOR MALZEMESİ DESTEĞİ

Spor 21.02.2020 - 16:37, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4543+ kez okundu.
 

MESUDİYE’Lİ GENÇLERE SPOR MALZEMESİ DESTEĞİ

Mesudiye ilçesinde spor yapan Gençlere Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Spor Malzemesi desteği sağlandı.

Mesudiye ilçesinde spor yapan Gençlere Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Spor Malzemesi desteği sağlandı. Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç  Mesudiye ilçesindeki öğrenciler ile bir araya geldi. Gençlik ve Spor Bakanlığı desteği ile alınan spor malzemelerini, ilçede bulunan okullara takdim edip, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun selamlarını iletti. Mesudiye Milli Eğitim ilçe Müdürü Güngör Taşkın ile birlikte Okulları ziyaret eden İl Müdürü Mustafa Genç Mesudiye İMKB Çok Programlı Anadolu Lisesi Öğrencileri ile bire bir yakından ilgilenip öğrencilerin istek ve taleplerini dinledi. İlçede bulunan okulların spor alanlarının iyileştirilmesi için istişarelerde bulundu. İMKB Anadolu Lisesi’ndeki gençlerle “Başarıya Giden Yol” isimli söyleşide buluştu. İl Müdürü Mustafa Genç, “Hayatta insanın mutlaka hedefleri olması lazım. Böylelikle hedefe ulaşmanız kolay olur. Hedefinize ulaşmak için ne yapmanız gerekir nasıl çalışmanız gerekir bilirsiniz. Bir hedefiniz olmazsa amaçsızca yaşar hiçbir yere ulaşamazsınız. En güzel yıllarınız lise yıllarınızdır, değerini bilin, hiçbir arkadaşınızı üzmeyin. Eğitim dışında mutlaka sizi ön plana çıkaracak Spor, resim, müzik aleti çalma vb. bir uğraşınız olsun” dedi.    
Mesudiye ilçesinde spor yapan Gençlere Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Spor Malzemesi desteği sağlandı.

Mesudiye ilçesinde spor yapan Gençlere Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Spor Malzemesi desteği sağlandı.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç  Mesudiye ilçesindeki öğrenciler ile bir araya geldi. Gençlik ve Spor Bakanlığı desteği ile alınan spor malzemelerini, ilçede bulunan okullara takdim edip, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun selamlarını iletti. Mesudiye Milli Eğitim ilçe Müdürü Güngör Taşkın ile birlikte Okulları ziyaret eden İl Müdürü Mustafa Genç Mesudiye İMKB Çok Programlı Anadolu Lisesi Öğrencileri ile bire bir yakından ilgilenip öğrencilerin istek ve taleplerini dinledi.
İlçede bulunan okulların spor alanlarının iyileştirilmesi için istişarelerde bulundu. İMKB Anadolu Lisesi’ndeki gençlerle “Başarıya Giden Yol” isimli söyleşide buluştu. İl Müdürü Mustafa Genç, “Hayatta insanın mutlaka hedefleri olması lazım. Böylelikle hedefe ulaşmanız kolay olur. Hedefinize ulaşmak için ne yapmanız gerekir nasıl çalışmanız gerekir bilirsiniz. Bir hedefiniz olmazsa amaçsızca yaşar hiçbir yere ulaşamazsınız. En güzel yıllarınız lise yıllarınızdır, değerini bilin, hiçbir arkadaşınızı üzmeyin. Eğitim dışında mutlaka sizi ön plana çıkaracak Spor, resim, müzik aleti çalma vb. bir uğraşınız olsun” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.