MESUDİYE’YE İÇME SUYU MÜJDESİ

Eğitim 07.07.2019 - 20:49, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4541+ kez okundu.
 

MESUDİYE’YE İÇME SUYU MÜJDESİ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Mesudiye ilçesinde düzenlen Türkiye Demokrasi Forumu’na katıldı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Mesudiye ilçesinde düzenlen Türkiye Demokrasi Forumu’na katıldı. Başkan Hilmi Güler, 29 yıl aralıksız devam eden Mesudiye Kurultayı'nın katılımcı demokrasinin en güzel örneklerinden birisi olarak önemli bulduğunu söyledi. Mesudiye ilçesinde 1991 yılından bu yana her yıl yapılan Mesudiye Kurultayı yapıldı. Kurultaya Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Eski CHP İstanbul Milletvekili Oktay Ekşi, Mesudiye Kaymakamı Cevdet Bakkal, Mesudiye Belediye Başkanı İsa Gül, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve çok sayıda Mesudiyeli katıldı. Kurultayda konuşan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Mesudiye Kurultayı’nın Türkiye’nin hem ilk hem de tek doğrudan demokrasi uygulaması olduğunu söyledi. Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak kurultaya tam destek verdiklerini ifade eden Güler, Büyükşehir Belediyesi olarak yapılan ve yapmayı planladıkları projeler hakkında bilgi verdi. Güler, öncelikli olarak ilçede yaşanan su sıkıntısını çözeceği sözünü verdi. Güler, kurultayın ardından ilçede esnaf ve vatandaş ziyareti yaptı
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Mesudiye ilçesinde düzenlen Türkiye Demokrasi Forumu’na katıldı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Mesudiye ilçesinde düzenlen Türkiye Demokrasi Forumu’na katıldı. Başkan Hilmi Güler, 29 yıl aralıksız devam eden Mesudiye Kurultayı'nın katılımcı demokrasinin en güzel örneklerinden birisi olarak önemli bulduğunu söyledi.

Mesudiye ilçesinde 1991 yılından bu yana her yıl yapılan Mesudiye Kurultayı yapıldı. Kurultaya Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Eski CHP İstanbul Milletvekili Oktay Ekşi, Mesudiye Kaymakamı Cevdet Bakkal, Mesudiye Belediye Başkanı İsa Gül, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve çok sayıda Mesudiyeli katıldı.

Kurultayda konuşan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler,

Mesudiye Kurultayı’nın Türkiye’nin hem ilk hem de tek doğrudan demokrasi uygulaması olduğunu söyledi. Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak kurultaya tam destek verdiklerini ifade eden Güler,

Büyükşehir Belediyesi olarak yapılan ve yapmayı planladıkları projeler hakkında bilgi verdi. Güler, öncelikli olarak ilçede yaşanan su sıkıntısını çözeceği sözünü verdi.

Güler, kurultayın ardından ilçede esnaf ve vatandaş ziyareti yaptı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.