METEOROLOJİ'DEN KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yaşam 08.09.2015 - 12:12, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3479+ kez okundu.
 

METEOROLOJİ'DEN KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

MGM 10. Bölge Müdürlüğü verilerine göre, Ordu Kastamonu ve Sinop çevreleri ile Samsun'un batı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü kuvvetli yağış uyarısında bulundu.   Yapılan son değerlendirmelere göre; Bölge genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Kastamonu, Çorum, Samsun, Ordu ve Amasya'nın kuzey kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi tahmin edilmektedir. Yağışların; Kastamonu'nun kuzey kesimlerinde, Sinop çevrelerinde ve Samsun'un batı kesimlerinde yer yer kuvvetli olması beklenmektedir. HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklıklarında 2 ila 5 derece düşüş beklenmektedir. RÜZGAR: Kuzeyli yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi beklenmektedir. KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; öğleden sonra Kastamonu ve Sinop çevreleri ile Samsun'un batı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, yıldırım vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
MGM 10. Bölge Müdürlüğü verilerine göre, Ordu Kastamonu ve Sinop çevreleri ile Samsun'un batı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü kuvvetli yağış uyarısında bulundu.  

Yapılan son değerlendirmelere göre; Bölge genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Kastamonu, Çorum, Samsun, Ordu ve Amasya'nın kuzey kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi tahmin edilmektedir. Yağışların; Kastamonu'nun kuzey kesimlerinde, Sinop çevrelerinde ve Samsun'un batı kesimlerinde yer yer kuvvetli olması beklenmektedir.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklıklarında 2 ila 5 derece düşüş beklenmektedir.

RÜZGAR: Kuzeyli yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi beklenmektedir.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; öğleden sonra Kastamonu ve Sinop çevreleri ile Samsun'un batı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, yıldırım vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.