MHP CUMARTESİ PAZARI'NDA

Siyaset 22.02.2014 - 20:09, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4095+ kez okundu.
 

MHP CUMARTESİ PAZARI'NDA

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemal Enginyurt seçim çalışmalarını Ordu merkezde sürdürdü. Enginyurt, Yenimahalle esnaflarını ve Cumartesi Pazarını ziyaret ederek esnaf ve pazırcıların yanı sıra alış verişe çıkan vatandaşlarla kucaklaşarak Orduluların talep ve beklentilerine kulak verdi.

Esnaf ve Pazar ziyaretlerinde Enginyurt’a yoğun bir ilgi gösteren esnaf ve vatandaşlar da Enginyurt’a beklentilerini anlatarak başarı temennilerinde bulundular.  PARTİMİZE TEVECCÜH ÇOK YÜKSEK Ziyaretlerin ardından kısa bir değerlendirme yapan Enginyurt; “Bugün Altınordu Belediye Başkan Adayımız Onur Şahin ile birlikte Cumartesi pazarı esnafını ziyaret ederek esnafımızla buluştuk. Ordu’da halkımızın Milliyetçi Hareket Partisine karşı teveccühünün çok yüksek düzede olduğunu görmek bizleri mutlu etti. Altınordu gezilerimizde gördük ki, Altınordu’da halk kararını vermiş, Milliyetçi Hareket Partisine yönelmiş bundan dolayı da büyük bir mutluluk duyduğumuzu ifade etmek istiyorum. Altınordu belediyesini alan Ordu Büyükşehir belediyesini de kazanacaktır. İnşallah bu seçimler MHP’nin olacaktır. MHP Ordu’da halkla buluşmaya devam etmektedir” dedi. ORDUSPOR VAR OLDUKÇA DESTEĞİMİZ SÜRECEKEnginyurt esnaf ve Pazar ziyaretlerinin ardından Orduspor’a destek vermek için 19 Eylül Stadyumunda oynanan Orduspor-Tavşanlı Linyitspor maçının müsabakasını izledi. Müsabaka sonrası kısa bir açıklama yapan Enginyurt alınan sonuçların ne olursa olsun her zaman Orduspor’un yanında olacaklarını ve desteklerininde Orduspor var oldukça süreceğini söyledi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemal Enginyurt seçim çalışmalarını Ordu merkezde sürdürdü. Enginyurt, Yenimahalle esnaflarını ve Cumartesi Pazarını ziyaret ederek esnaf ve pazırcıların yanı sıra alış verişe çıkan vatandaşlarla kucaklaşarak Orduluların talep ve beklentilerine kulak verdi.

Esnaf ve Pazar ziyaretlerinde Enginyurt’a yoğun bir ilgi gösteren esnaf ve vatandaşlar da Enginyurt’a beklentilerini anlatarak başarı temennilerinde bulundular. 

PARTİMİZE TEVECCÜH ÇOK YÜKSEK

Ziyaretlerin ardından kısa bir değerlendirme yapan Enginyurt; “Bugün Altınordu Belediye Başkan Adayımız Onur Şahin ile birlikte Cumartesi pazarı esnafını ziyaret ederek esnafımızla buluştuk. Ordu’da halkımızın Milliyetçi Hareket Partisine karşı teveccühünün çok yüksek düzede olduğunu görmek bizleri mutlu etti. Altınordu gezilerimizde gördük ki, Altınordu’da halk kararını vermiş, Milliyetçi Hareket Partisine yönelmiş bundan dolayı da büyük bir mutluluk duyduğumuzu ifade etmek istiyorum. Altınordu belediyesini alan Ordu Büyükşehir belediyesini de kazanacaktır. İnşallah bu seçimler MHP’nin olacaktır. MHP Ordu’da halkla buluşmaya devam etmektedir” dedi.

ORDUSPOR VAR OLDUKÇA DESTEĞİMİZ SÜRECEK
Enginyurt esnaf ve Pazar ziyaretlerinin ardından Orduspor’a destek vermek için 19 Eylül Stadyumunda oynanan Orduspor-Tavşanlı Linyitspor maçının müsabakasını izledi. Müsabaka sonrası kısa bir açıklama yapan Enginyurt alınan sonuçların ne olursa olsun her zaman Orduspor’un yanında olacaklarını ve desteklerininde Orduspor var oldukça süreceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.