MİLLETVEKİLİLİ GÜNDOĞDU İLÇELERDE

Siyaset 25.09.2018 - 14:17, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3675+ kez okundu.
 

MİLLETVEKİLİLİ GÜNDOĞDU İLÇELERDE

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, ilçe ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, ilçe ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Son bir hafta içinde Fatsa, Altınordu, Ünye, Akkuş, Kumru, Çamaş, Çatalpınar, Korgan ilçelerini ziyaret etti. Gittiği ilçelerde kamu yatırımlarını inceleyen Milletvekili Metin Gündoğdu, esnafları ve ilçe sakinlerini de ziyaret etti. Teşkilatla ve İlçe Sakinlerini Ziyaret Ediyor Fatsa, Altınordu, Ünye, Akkuş ziyaretlerinin arından durmayan Metin Gündoğdu ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Kumru’da Belediye Başkanı Murat Hatipoğlu, İlçe Başkanı Aydın Çavuş, İl Yönetim Kurulu Üyesi Celal Avcı ile teşkilat mensuplarımızla bir araya gelen Gündoğdu, Yenidivan, Divantürk mahallelerini ziyaret etti. Dedesini kaybeden, önceki dönem Kumru İlçe Başkanımız Murat Yaylak’a taziye ziyaretinde bulunan Metin Gündoğdu, akşam saatlerinde Ünye Alevi Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin düzenlediği iftar programına katıldı.  Kamu Yatırımlarını Yerinde İnceliyor Çamaş Belediye Başkanı Alahitdin Giden, İlçe Başkanı Aydın Bölükbaş, İl Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Güler, Fatsa Ticaret Borsası Başkanı Ali Feyzi ve teşkilat mensuplarıyla buluşan Metin Gündoğdu, Çamaş Danışman Mahallesini de ziyaret etti ve inşası devam eden Çamaş Kapalı Spor Salonunun şantiyesinde incelemelerde bulundu. Çamaş’ın ardından Çatalpınar’da Belediye Başkanı Ahmet Türe, İlçe Başkanı Haşim Bakar ve ilçe teşkilatı ile buluşan Gündoğdu, ilçe merkezinde, Kayatepe ve Kıran Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. İlçede yapımı devam eden kamu yatırımlarını da inceleyen Metin Gündoğdu akşam saatlerinde Altınordu’da Gizem ve Çağatay Gündoğdu’nun nikahlarına şahitlik etti. Gündoğdu aynı gece, babasını kaybeden önceki dönem Ordu İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Samet Dündar ve ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Taziye Ziyaretinde Bulundu Altınordu Gökömer Mahallesinden Ömer Rüzgar’ın oğlu, üniversite öğrencisi Nazım Rüzgar yavrumuzun cenaze merasimine katılan Metin Gündoğdu, Zafer Mahallesi Muhtarı Ali Gündoğdu ve mahalleliyi ziyaret etti. Gündoğdu Topluca Mahallesinde de ziyaretlerde bulundu.  Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz, İlçe Başkanı Eyüp Karabayrak, İl Başkan Yardımcısı Fatih Titiz ve Korganlılar ile bir araya gelen AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu Oğlu Halis Mendil’i kaybeden Korgan esnaflarından Mustafa Mendil’e taziyede bulundu. Korgan Devlet Hastanesini tedavi gören vatandaşları ve sağlık çalışanlarını ziyaret eden Gündoğdu Korgan Anadolu Lisesinde öğrencilerle ve eğitimcilerle buluştu. Korgan Yeni Sanayi Sitesi inşaatında incelemelerde bulunan Gündoğdu, Yukarı Pazar Mahallesini de ziyaret etti. Gündoğdu akşam saatlerinde Korgan İlçe teşkilatı ile de bir araya geldi. 
AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, ilçe ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, ilçe ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Son bir hafta içinde Fatsa, Altınordu, Ünye, Akkuş, Kumru, Çamaş, Çatalpınar, Korgan ilçelerini ziyaret etti. Gittiği ilçelerde kamu yatırımlarını inceleyen Milletvekili Metin Gündoğdu, esnafları ve ilçe sakinlerini de ziyaret etti.

Teşkilatla ve İlçe Sakinlerini Ziyaret Ediyor

Fatsa, Altınordu, Ünye, Akkuş ziyaretlerinin arından durmayan Metin Gündoğdu ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Kumru’da Belediye Başkanı Murat Hatipoğlu, İlçe Başkanı Aydın Çavuş, İl Yönetim Kurulu Üyesi Celal Avcı ile teşkilat mensuplarımızla bir araya gelen Gündoğdu, Yenidivan, Divantürk mahallelerini ziyaret etti. Dedesini kaybeden, önceki dönem Kumru İlçe Başkanımız Murat Yaylak’a taziye ziyaretinde bulunan Metin Gündoğdu, akşam saatlerinde Ünye Alevi Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin düzenlediği iftar programına katıldı. 

Kamu Yatırımlarını Yerinde İnceliyor

Çamaş Belediye Başkanı Alahitdin Giden, İlçe Başkanı Aydın Bölükbaş, İl Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Güler, Fatsa Ticaret Borsası Başkanı Ali Feyzi ve teşkilat mensuplarıyla buluşan Metin Gündoğdu, Çamaş Danışman Mahallesini de ziyaret etti ve inşası devam eden Çamaş Kapalı Spor Salonunun şantiyesinde incelemelerde bulundu. Çamaş’ın ardından Çatalpınar’da Belediye Başkanı Ahmet Türe, İlçe Başkanı Haşim Bakar ve ilçe teşkilatı ile buluşan Gündoğdu, ilçe merkezinde, Kayatepe ve Kıran Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. İlçede yapımı devam eden kamu yatırımlarını da inceleyen Metin Gündoğdu akşam saatlerinde Altınordu’da Gizem ve Çağatay Gündoğdu’nun nikahlarına şahitlik etti. Gündoğdu aynı gece, babasını kaybeden önceki dönem Ordu İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Samet Dündar ve ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Taziye Ziyaretinde Bulundu

Altınordu Gökömer Mahallesinden Ömer Rüzgar’ın oğlu, üniversite öğrencisi Nazım Rüzgar yavrumuzun cenaze merasimine katılan Metin Gündoğdu, Zafer Mahallesi Muhtarı Ali Gündoğdu ve mahalleliyi ziyaret etti. Gündoğdu Topluca Mahallesinde de ziyaretlerde bulundu. 

Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz, İlçe Başkanı Eyüp Karabayrak, İl Başkan Yardımcısı Fatih Titiz ve Korganlılar ile bir araya gelen AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu Oğlu Halis Mendil’i kaybeden Korgan esnaflarından Mustafa Mendil’e taziyede bulundu. Korgan Devlet Hastanesini tedavi gören vatandaşları ve sağlık çalışanlarını ziyaret eden Gündoğdu Korgan Anadolu Lisesinde öğrencilerle ve eğitimcilerle buluştu. Korgan Yeni Sanayi Sitesi inşaatında incelemelerde bulunan Gündoğdu, Yukarı Pazar Mahallesini de ziyaret etti. Gündoğdu akşam saatlerinde Korgan İlçe teşkilatı ile de bir araya geldi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.