MODERN ŞEHİRCİLİK ANLAYIŞINA UYGUN HAYVAN BARINAĞI

Gündem 03.03.2020 - 07:20, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3066+ kez okundu.
 

MODERN ŞEHİRCİLİK ANLAYIŞINA UYGUN HAYVAN BARINAĞI

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Altınordu ilçesi Karapınar Mahallesi’nde bulunan Geçici Hayvan Rehabilitasyon ve Bakım Evine giderek yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Altınordu ilçesi Karapınar Mahallesi’nde bulunan Geçici Hayvan Rehabilitasyon ve Bakım Evine giderek yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Güler, “Barınaklarımızda modern şehircilik anlayışına uygun bir sistemi işletmeye başladık. Temizlik, beslenme ve diğer konularda yaptığımız yeniliklerle her geçen gün şartlar daha da iyiye gidiyor” dedi. “ŞARTLAR HER GEÇEN GÜN İYİYE GİDİYOR ” Barınakların modern şehircilik anlayışına uygun oluşturulduğunu belirten Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Barınağımızı yerinde incelemek üzere bir ziyaret gerçekleştirdik. Burada gayet güzel değişiklikler yaptık. Bu şehirde bütün canlılarımızla birlikte yaşıyoruz. Bu anlamda barınaklarımızda modern şehircilik anlayışına uygun bir sistemi işletmeye başladık. Temizlik, beslenme ve diğer konularda yaptığımız yeniliklerle her geçen gün şartlar daha da iyiye gidiyor” şeklinde konuştu. “BARINAKLARIMIZ ARTIK DAHA TEMİZ VE DAHA GÜVENLİ” Barınakların artık daha temiz ve güvenli olduğunu ifade eden Başkan Güler, “Burada veterinerlerimiz tarafından hayvanlarımıza kemoterapi yapılıyor, urlar tedavi ediliyor ve ilk olabilecek bir çok örnek çalışma gerçekleştiriliyor. Barınaklarımıza modern mamamatikler yerleştirdik. Artık her gün köpeklerimize mama koymuyoruz, yedikçe mamaları otomatikman önlerine geliyor ve bu sayede köpeklerimiz de aç kalmıyor. Her anne artık kendi yavrularıyla birlikte bağımsız bölümlerde kalıyor. Köpeklerimizin olduğu bölümleri karo kaplama yaptık ve gider bölümlerini yeniledik. Hayvanlarımızın olduğu bölümleri fayans ile kapladık ve ısıtıcılar yerleştirdik. Barınaklarımız artık daha temiz ve daha güvenli bir duruma getirildi” diye konuştu.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Altınordu ilçesi Karapınar Mahallesi’nde bulunan Geçici Hayvan Rehabilitasyon ve Bakım Evine giderek yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Altınordu ilçesi Karapınar Mahallesi’nde bulunan Geçici Hayvan Rehabilitasyon ve Bakım Evine giderek yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Güler, “Barınaklarımızda modern şehircilik anlayışına uygun bir sistemi işletmeye başladık. Temizlik, beslenme ve diğer konularda yaptığımız yeniliklerle her geçen gün şartlar daha da iyiye gidiyor” dedi.

“ŞARTLAR HER GEÇEN GÜN İYİYE GİDİYOR ”

Barınakların modern şehircilik anlayışına uygun oluşturulduğunu belirten Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Barınağımızı yerinde incelemek üzere bir ziyaret gerçekleştirdik. Burada gayet güzel değişiklikler yaptık. Bu şehirde bütün canlılarımızla birlikte yaşıyoruz. Bu anlamda barınaklarımızda modern şehircilik anlayışına uygun bir sistemi işletmeye başladık. Temizlik, beslenme ve diğer konularda yaptığımız yeniliklerle her geçen gün şartlar daha da iyiye gidiyor” şeklinde konuştu.

“BARINAKLARIMIZ ARTIK DAHA TEMİZ VE DAHA GÜVENLİ”

Barınakların artık daha temiz ve güvenli olduğunu ifade eden Başkan Güler, “Burada veterinerlerimiz tarafından hayvanlarımıza kemoterapi yapılıyor, urlar tedavi ediliyor ve ilk olabilecek bir çok örnek çalışma gerçekleştiriliyor. Barınaklarımıza modern mamamatikler yerleştirdik. Artık her gün köpeklerimize mama koymuyoruz, yedikçe mamaları otomatikman önlerine geliyor ve bu sayede köpeklerimiz de aç kalmıyor. Her anne artık kendi yavrularıyla birlikte bağımsız bölümlerde kalıyor. Köpeklerimizin olduğu bölümleri karo kaplama yaptık ve gider bölümlerini yeniledik. Hayvanlarımızın olduğu bölümleri fayans ile kapladık ve ısıtıcılar yerleştirdik. Barınaklarımız artık daha temiz ve daha güvenli bir duruma getirildi” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.