MUHTEŞEM DİRİLİŞ!

Spor 01.03.2014 - 16:44, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3155+ kez okundu.
 

MUHTEŞEM DİRİLİŞ!

PTT 1. Lig'de Fethiyespor, sahasında Orduspor ile ikinci yarıda Anıl'ın golleriyle 2-2 berabere kaldı.

PTT 1. Lig'in 28. haftasında Fethiyespor ile Orduspor karşı karşıya geldi. Fethiye İlçe Stadı'nda oynanan mücadele 2-2'lik eşitlikle sonuçlandı. Fethiyespor 18'inci dakikada Ahmet Aras ve 36'ıncı dakikada Milli takıma seçilen Birol Parlak attı. Orduspor ise 52 ve 69'da Anıl Taşdemir ile skoru 2-2 yaptı ve 1 puan çıkardı. Anıl Taşdemir'in ikinci golü maça damgasını vurdu. Sahalarda ender rastlanan gollerden birini kaydetti. Köşe vuruşunu kullandı ve top kimseye değmeden direğe vurup ağlara gitti.  Bu sonucun ardından Fethiyespor puanını 26'ya, Orduspor ise 53'e yükseltti. Fethiyespor gelecek hafta Karşıyaka'ya konuk olacak. Orduspor ise sahasından Tekden Denizlispor'u ağırlayacak. Fethiyespor: 2 - Orduspor: 2 Stat: Fethiye ilçe Hakemler: Tolga Özkalfa, Cevdet Kömürcüoğlu, İlker Takpak Fethiyespor: Sammy Ndjock, Nikola Zizic, Birol Parlak, Kenan Karışık, Onur Okan, Emre Öztürk (Dk. 74 Ali Dere), Gökhan Dinçer, Ahmet Aras, Emre Okur, Hakan Ateş, Liridon Krasniqi (Dk. 73 Artun Akçakın) Orduspor: Alişan Şeker, Mustafa Tuna Kaya, Ferhat Öztorun, Adem Sağlam, Bakary Soro, Emre Aygün, Selahattin Selçuk Özkan (Dk. 32 Anıl Taşdemir), Hasan Üçüncü (Dk. 64 Alexandru Ionita), Ziya Alakurt, Guy Lucien Michel Landel, Reha Kurt (Dk. 45 Ufukhan Bayraktar) Goller: Dk. 18 Ahmet Aras, Dk. 36 Birol Parlak (Fethiyespor) Dk. 52 ve 69. Anıl Taşdemir (Orduspor) Sarı kartlar: Dk. 31 Nikola Zizic, Dk. 67 Birol Parlak (Fethiyespor) Dk. 12 Reha Kurt, Dk. 34 Adem Sağlam (Orduspor)
PTT 1. Lig'de Fethiyespor, sahasında Orduspor ile ikinci yarıda Anıl'ın golleriyle 2-2 berabere kaldı.

PTT 1. Lig'in 28. haftasında Fethiyespor ile Orduspor karşı karşıya geldi. Fethiye İlçe Stadı'nda oynanan mücadele 2-2'lik eşitlikle sonuçlandı.

Fethiyespor 18'inci dakikada Ahmet Aras ve 36'ıncı dakikada Milli takıma seçilen Birol Parlak attı. Orduspor ise 52 ve 69'da Anıl Taşdemir ile skoru 2-2 yaptı ve 1 puan çıkardı.

Anıl Taşdemir'in ikinci golü maça damgasını vurdu. Sahalarda ender rastlanan gollerden birini kaydetti. Köşe vuruşunu kullandı ve top kimseye değmeden direğe vurup ağlara gitti. 

Bu sonucun ardından Fethiyespor puanını 26'ya, Orduspor ise 53'e yükseltti. Fethiyespor gelecek hafta Karşıyaka'ya konuk olacak. Orduspor ise sahasından Tekden Denizlispor'u ağırlayacak.

Fethiyespor: 2 - Orduspor: 2

Stat: Fethiye ilçe

Hakemler: Tolga Özkalfa, Cevdet Kömürcüoğlu, İlker Takpak

Fethiyespor: Sammy Ndjock, Nikola Zizic, Birol Parlak, Kenan Karışık, Onur Okan, Emre Öztürk (Dk. 74 Ali Dere), Gökhan Dinçer, Ahmet Aras, Emre Okur, Hakan Ateş, Liridon Krasniqi (Dk. 73 Artun Akçakın)

Orduspor: Alişan Şeker, Mustafa Tuna Kaya, Ferhat Öztorun, Adem Sağlam, Bakary Soro, Emre Aygün, Selahattin Selçuk Özkan (Dk. 32 Anıl Taşdemir), Hasan Üçüncü (Dk. 64 Alexandru Ionita), Ziya Alakurt, Guy Lucien Michel Landel, Reha Kurt (Dk. 45 Ufukhan Bayraktar)

Goller: Dk. 18 Ahmet Aras, Dk. 36 Birol Parlak (Fethiyespor) Dk. 52 ve 69. Anıl Taşdemir (Orduspor)

Sarı kartlar: Dk. 31 Nikola Zizic, Dk. 67 Birol Parlak (Fethiyespor) Dk. 12 Reha Kurt, Dk. 34 Adem Sağlam (Orduspor)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.