Muhteşem Konser

Sanat 02.06.2014 - 08:25, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3679+ kez okundu.
 

Muhteşem Konser

Cumhuriyet tahininin ilk resmi Klasik Türk Müziği icra kurumu olan Cumhurbaşkanlığı Klasik Türk Müziği Korosu Ordu’da sanatseverlere buluştu.

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü ile Ordu Valiliği, Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu Belediyesi ve Ordu Kent Konseyi iş birliği neticesinde ‘Dünden Bugüne Türk Musikisi’ Korosu Ordu’da konser verdi. Ordu Kültür ve Sanat Merkizi’nde düzenlenen konsere Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, Ordu Vali Yardımcısı Ömer Adar, Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sabri Yener, Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Şaşmaz, İl Kültür ve Turizm Müdürü Erkan Gülderen, Ordu BB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Servet Güngör, Ordu Kent Konseyi Başkanı Halit Ziya Çelebi, daire müdürleri ve çok sayıda sanatsever katıldı.      Şef Fatih Salgar yönetimindeki orkestra ekibi ve gecede sahne alan Solistler Demet Gürsoy, Dilek Türkan, Bekir Ünlüataer ve Atakan Akdaş  dinleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.           Cumhurbaşkanlığı Klasik Türk Müziği Korosu’nu Ordu’da ağırlamaktan gurur duyduğunu belirten Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, ününü alanında ispatlamış olan daha bir çok grubu sanatseverlerle buluşturacaklarını kaydetti. Başkan Yılmaz şunları söyledi; “Kent Konseyi Başkanı Halit Ziya Çelebi’nin seçimin hemen akabinde ön hazırlık konusunda bizi bilgilendirdiği bu nadide  sanat etkinliğini organize ederek kendilerini ağırlamaktan onur ve gurur duyacağımızı söylemiştim. Ününü alanında ispatlamış olan Şef Fatih Şalgar yönetimindeki  Kültür ve Turizm Bakanlığı, Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü, Cumhurbaşkanlığı Klasik Türk Müziği Korosu’nu  kültür ve sanat şehri Ordu’da ağırlayarak, sanatseverlerle buluşturduğumuz için onur duyuyoruz.  Ordumuz, atmış yılı aşkındır tiyatro alanında Türkiye’ye mal olmuş kabiliyeti ile salonları dolduruyor. İnşallah bundan sonra da salonlarımız, başta Cumhurbaşkanlığımızın birimleri olmak üzere Türkiye’nin önemli isimlerini Ordulu hemşehrilerimizle buluşturmaya devam edeceğiz. Böyle nadide bir konsere ev sahipliği yaparak, başta şefimiz Fatih Salgar olmak üzere değerli ekibini Ordu’da misafir etmekten, ağırlamaktan ve sanatseverlerimize bu güzel dinletiyi sunmanızdan son derece memnun olduğumuzu belirtmek istiyorum”.     Konser,  Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın sahne alan ekip adına Şef Fatih Salgar’a teşekkür ederek çiçek ve plaket takdimi ile son buldu.    
Cumhuriyet tahininin ilk resmi Klasik Türk Müziği icra kurumu olan Cumhurbaşkanlığı Klasik Türk Müziği Korosu Ordu’da sanatseverlere buluştu.

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü ile Ordu Valiliği, Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu Belediyesi ve Ordu Kent Konseyi iş birliği neticesinde ‘Dünden Bugüne Türk Musikisi’ Korosu Ordu’da konser verdi.

Ordu Kültür ve Sanat Merkizi’nde düzenlenen konsere Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, Ordu Vali Yardımcısı Ömer Adar, Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sabri Yener, Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Şaşmaz, İl Kültür ve Turizm Müdürü Erkan Gülderen, Ordu BB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Servet Güngör, Ordu Kent Konseyi Başkanı Halit Ziya Çelebi, daire müdürleri ve çok sayıda sanatsever katıldı.     

Şef Fatih Salgar yönetimindeki orkestra ekibi ve gecede sahne alan Solistler Demet Gürsoy, Dilek Türkan, Bekir Ünlüataer ve Atakan Akdaş  dinleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.           Cumhurbaşkanlığı Klasik Türk Müziği Korosu’nu Ordu’da ağırlamaktan gurur duyduğunu belirten Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, ününü alanında ispatlamış olan daha bir çok grubu sanatseverlerle buluşturacaklarını kaydetti. Başkan Yılmaz şunları söyledi;

“Kent Konseyi Başkanı Halit Ziya Çelebi’nin seçimin hemen akabinde ön hazırlık konusunda bizi bilgilendirdiği bu nadide  sanat etkinliğini organize ederek kendilerini ağırlamaktan onur ve gurur duyacağımızı söylemiştim. Ününü alanında ispatlamış olan Şef Fatih Şalgar yönetimindeki  Kültür ve Turizm Bakanlığı, Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü, Cumhurbaşkanlığı Klasik Türk Müziği Korosu’nu  kültür ve sanat şehri Ordu’da ağırlayarak, sanatseverlerle buluşturduğumuz için onur duyuyoruz.  Ordumuz, atmış yılı aşkındır tiyatro alanında Türkiye’ye mal olmuş kabiliyeti ile salonları dolduruyor. İnşallah bundan sonra da salonlarımız, başta Cumhurbaşkanlığımızın birimleri olmak üzere Türkiye’nin önemli isimlerini Ordulu hemşehrilerimizle buluşturmaya devam edeceğiz. Böyle nadide bir konsere ev sahipliği yaparak, başta şefimiz Fatih Salgar olmak üzere değerli ekibini Ordu’da misafir etmekten, ağırlamaktan ve sanatseverlerimize bu güzel dinletiyi sunmanızdan son derece memnun olduğumuzu belirtmek istiyorum”.    

Konser,  Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın sahne alan ekip adına Şef Fatih Salgar’a teşekkür ederek çiçek ve plaket takdimi ile son buldu.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.