MUSTAFA KASAPOĞLU’NUN KAMPANYASI DESTEK GÖRDÜ

Sağlık 01.06.2021 - 18:40, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3464+ kez okundu.
 

MUSTAFA KASAPOĞLU’NUN KAMPANYASI DESTEK GÖRDÜ

Ordu İl Sağlık Müdürü Dr.Mustafa Kasapoğlu, Sağlık Bakanı Dr.Fahrettin Koca’nın sosyal medya hesabından  “Hayatımızın yeniden normalleşmesi için kolları sıvıyoruz” başlığıyla paylaştığı videoya atıfta bulunarak “Sayın Sağlık Bakanımızın mesajını aldık, hayatımızın yeniden normalleşmesi için kollarımızı sıvadık. Tedbirler ve aşıyla Covid-19’u aşıyoruz. Samsun İl Sağlık Müdürlüğü sizde kollarınızı sıvadınız mı?” diyerek başlattığı destek kampanyası tüm Türkiye’de geniş yankı buldu. Ordu İl Sağlık Müdürü Dr.Mustafa Kasapoğlu ’nun destek açıklamasından sonra, Samsun, Kayseri, İzmir, Bursa, Balıkesir, Edirne, Çanakkale, Tekirdağ, Denizli ve diğer İl Sağlık Müdürleri de sırasıyla açıklamalarda bulundu ve Türkiye genelinde bir zincir oluşturuldu.    

Ordu İl Sağlık Müdürü Dr.Mustafa Kasapoğlu, Sağlık Bakanı Dr.Fahrettin Koca’nın sosyal medya hesabından  “Hayatımızın yeniden normalleşmesi için kolları sıvıyoruz” başlığıyla paylaştığı videoya atıfta bulunarak “Sayın Sağlık Bakanımızın mesajını aldık, hayatımızın yeniden normalleşmesi için kollarımızı sıvadık. Tedbirler ve aşıyla Covid-19’u aşıyoruz. Samsun İl Sağlık Müdürlüğü sizde kollarınızı sıvadınız mı?” diyerek başlattığı destek kampanyası tüm Türkiye’de geniş yankı buldu.
Ordu İl Sağlık Müdürü Dr.Mustafa Kasapoğlu ’nun destek açıklamasından sonra, Samsun, Kayseri, İzmir, Bursa, Balıkesir, Edirne, Çanakkale, Tekirdağ, Denizli ve diğer İl Sağlık Müdürleri de sırasıyla açıklamalarda bulundu ve Türkiye genelinde bir zincir oluşturuldu.
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.