MYP'DEN DEVLET BAHÇELİ'YE İTTİFAK ÇAĞRISI

Siyaset 09.09.2015 - 14:14, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4052+ kez okundu.
 

MYP'DEN DEVLET BAHÇELİ'YE İTTİFAK ÇAĞRISI

MYP Genel Başkanı Ahmet Reyiz Yılmaz MHP Lideri Bahçeli'ye ittifak çağrısında bulunarak‘ Gel birleşelim’ dedi.

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye birleşme çağrısında bulundu. Bahçeli’ye seslenen Yılmaz, “Bırak şu ketum inadı. Siyaset küslükle hırsla yapılan bir iş değildir. El ver ki el verelim” dedi. Bu seçimlerde alınacak her olumsuz sonucun Bahçeli için büyük bir hüsran olacağını kaydeden Yılmaz, “ Bu hüsranı yaşamak istemiyorsa kati tavrından vaz geçip kucaklayıcı bir lider görünümüne dönmelidir. Milliyetçileri başka partilerde siyaset yaptırmak zorunda bırakmak kendisinin de sonu olacaktır” açıklamasında bulundu. MHP İÇİN POZİTİF BİR SÜREÇ OLABİLİR! Yılmaz, Bahçeli’nin sağ partileri toplayabileceğini ifade ederek, “Bu durumda az dediği oylardan oluşacak sinerji MHP için çok pozitif bir sürece dönüşebilir. Yoksa herkes ayrı ayrı seçimde şansını deneyecek. Az ya da çok muhakkak bir oy alacaktır. Tabanın Bahçeli’ye bu kadar tepkisi varken bu kopmaların hızlı ve yoğun olacağı unutulmamalıdır” dedi. “BİZİM DE TANITIM GÜCÜMÜZ VAR” Muhafazakar Yükseliş Partisi olarak bütün illerde milletvekili adaylarını YSK’ya sunacaklarını kaydeden Yılmaz, “Arkasından iyi bir kampanya ile bütün şartları zorlayacağız. Tabi ki meydanlarda Bahçeli’nin uzlaşmaz tutumu halka anlatacağımız ilk propaganda konusu olacaktır.  UMARIM BİZİ DE SEÇİM ÇALIŞMASINA DAHİL EDER Umarım bu dağınıklığın kapısını açan Bahçeli bir hareket yaparak birleşme ve daha güçlü bir MHP çatısı ile bizleri de bu seçim çalışmasına dahil eder. İrade Bahçeli’dedir” diye konuştu.
MYP Genel Başkanı Ahmet Reyiz Yılmaz MHP Lideri Bahçeli'ye ittifak çağrısında bulunarak‘ Gel birleşelim’ dedi.

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye birleşme çağrısında bulundu.

Bahçeli’ye seslenen Yılmaz, “Bırak şu ketum inadı. Siyaset küslükle hırsla yapılan bir iş değildir. El ver ki el verelim” dedi. Bu seçimlerde alınacak her olumsuz sonucun Bahçeli için büyük bir hüsran olacağını kaydeden Yılmaz, “ Bu hüsranı yaşamak istemiyorsa kati tavrından vaz geçip kucaklayıcı bir lider görünümüne dönmelidir. Milliyetçileri başka partilerde siyaset yaptırmak zorunda bırakmak kendisinin de sonu olacaktır” açıklamasında bulundu.

MHP İÇİN POZİTİF BİR SÜREÇ OLABİLİR!

Yılmaz, Bahçeli’nin sağ partileri toplayabileceğini ifade ederek, “Bu durumda az dediği oylardan oluşacak sinerji MHP için çok pozitif bir sürece dönüşebilir. Yoksa herkes ayrı ayrı seçimde şansını deneyecek. Az ya da çok muhakkak bir oy alacaktır. Tabanın Bahçeli’ye bu kadar tepkisi varken bu kopmaların hızlı ve yoğun olacağı unutulmamalıdır” dedi.

“BİZİM DE TANITIM GÜCÜMÜZ VAR”

Muhafazakar Yükseliş Partisi olarak bütün illerde milletvekili adaylarını YSK’ya sunacaklarını kaydeden Yılmaz, “Arkasından iyi bir kampanya ile bütün şartları zorlayacağız. Tabi ki meydanlarda Bahçeli’nin uzlaşmaz tutumu halka anlatacağımız ilk propaganda konusu olacaktır. 

UMARIM BİZİ DE SEÇİM ÇALIŞMASINA DAHİL EDER

Umarım bu dağınıklığın kapısını açan Bahçeli bir hareket yaparak birleşme ve daha güçlü bir MHP çatısı ile bizleri de bu seçim çalışmasına dahil eder. İrade Bahçeli’dedir” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.