NARKOTİK EKİPLERDEN OPERASYON

Asayiş 08.06.2022 - 08:13, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3092+ kez okundu.
 

NARKOTİK EKİPLERDEN OPERASYON

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik ekipleri düzenledikleri operasyonlarla uyuşturucuya ve uyuşturucu tacirlerine geçit vermiyor.

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik ekipleri düzenledikleri operasyonlarla uyuşturucuya ve uyuşturucu tacirlerine geçit vermiyor. Konuyla ilgili olara yapılan açıklamada, “30/05/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan iki şahsın üzerlerinde yapılan aramada toplam (6) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem başlatılırken, bir şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde ticaretinden dolayı adli işlem yapılmış, şahıs sevk edildiği adli mercilerce tutuklanmıştır. 31/05/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüpheli 2 şahsın ikametlerinde yapılan aramada herhangi bir suç unsuruna rastlanılmamış olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde ticaretinden ve uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır. Adli mercilere sevk edilen şüpheli şahıslardan (1)’ i tutuklanarak ceza evine gönderilmiştir.  31/05/2022 tarihinde Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince bir şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır. 31/05/2022 tarihinde Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan şüpheli bir şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (1) gr. Esrar maddesi ile (1) adet Sentetik Ecza maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.  03/06/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince bir şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde ticaretinden dolayı adli işlem yapılmıştır. 03/06/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada toplam (13) gr. Skunk maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.  03/06/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince iki ayrı adreste arama yapılmış. Aramalarda toplam (120) gr. Esrar maddesi ile (20) kök Kenevir bitkisi ve bir adet hassas terazi ele geçirilmiş olup; haklarında uyuşturucu madde ticaretinden ve uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılan şüpheli şahıslardan (1)’ sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak ceza evine gönderilmiştir.                                       04/06/2022 tarihinde Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince (3) şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır. 05/06/2022 tarihinde Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan şüpheli bir şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada toplam (1) gr. Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.” denildi.  
Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik ekipleri düzenledikleri operasyonlarla uyuşturucuya ve uyuşturucu tacirlerine geçit vermiyor.

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik ekipleri düzenledikleri operasyonlarla uyuşturucuya ve uyuşturucu tacirlerine geçit vermiyor.

Konuyla ilgili olara yapılan açıklamada, “30/05/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan iki şahsın üzerlerinde yapılan aramada toplam (6) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem başlatılırken, bir şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde ticaretinden dolayı adli işlem yapılmış, şahıs sevk edildiği adli mercilerce tutuklanmıştır.

31/05/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüpheli 2 şahsın ikametlerinde yapılan aramada herhangi bir suç unsuruna rastlanılmamış olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde ticaretinden ve uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır. Adli mercilere sevk edilen şüpheli şahıslardan (1)’ i tutuklanarak ceza evine gönderilmiştir.

 31/05/2022 tarihinde Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince bir şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

31/05/2022 tarihinde Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan şüpheli bir şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (1) gr. Esrar maddesi ile (1) adet Sentetik Ecza maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

 03/06/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince bir şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde ticaretinden dolayı adli işlem yapılmıştır.

03/06/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada toplam (13) gr. Skunk maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

 03/06/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince iki ayrı adreste arama yapılmış. Aramalarda toplam (120) gr. Esrar maddesi ile (20) kök Kenevir bitkisi ve bir adet hassas terazi ele geçirilmiş olup; haklarında uyuşturucu madde ticaretinden ve uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılan şüpheli şahıslardan (1)’ sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak ceza evine gönderilmiştir.                                      

04/06/2022 tarihinde Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince (3) şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

05/06/2022 tarihinde Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan şüpheli bir şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada toplam (1) gr. Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.” denildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.