NARKOTİK EKİPLERİ GÖZ AÇTIRMIYOR

Gündem 05.07.2022 - 16:09, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3167+ kez okundu.
 

NARKOTİK EKİPLERİ GÖZ AÇTIRMIYOR

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik ekiplerinin il genelinde uyuşturucu maddeler ve bunlarla ilişkili şahıslara karşı mücadelesi aralıksız sürüyor.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik ekiplerinin il genelinde uyuşturucu maddeler ve bunlarla ilişkili şahıslara karşı mücadelesi aralıksız sürüyor. Konuyla ilgili olarak, 28/06/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir şahsın üzerinde yapılan aramada (2) gr. Esrar maddesi ile (8) adet Ecstasy hap ele geçirilmiş olup, şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır. 29/06/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan şüpheli bir şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (10) gr. Eroin maddesi ele geçirilmiş olup, şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır. 29/06/2022 tarihinde Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince bir şüpheli şahsa ait ikamette arama yapılmış, aramada herhangi bir suç unsuruna rastlanılmamış olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır. 01/07/2022 tarihinde Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülmekte olan bir soruşturma kapsamında 1 şüphelinin ikametinde arama yapılmış, yapılan aramada suç unsuruna rastlanılmaması sonrasında şüpheli şahsa hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.     
İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik ekiplerinin il genelinde uyuşturucu maddeler ve bunlarla ilişkili şahıslara karşı mücadelesi aralıksız sürüyor.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik ekiplerinin il genelinde uyuşturucu maddeler ve bunlarla ilişkili şahıslara karşı mücadelesi aralıksız sürüyor.
Konuyla ilgili olarak, 28/06/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir şahsın üzerinde yapılan aramada (2) gr. Esrar maddesi ile (8) adet Ecstasy hap ele geçirilmiş olup, şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.
29/06/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan şüpheli bir şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (10) gr. Eroin maddesi ele geçirilmiş olup, şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.
29/06/2022 tarihinde Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince bir şüpheli şahsa ait ikamette arama yapılmış, aramada herhangi bir suç unsuruna rastlanılmamış olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.
01/07/2022 tarihinde Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülmekte olan bir soruşturma kapsamında 1 şüphelinin ikametinde arama yapılmış, yapılan aramada suç unsuruna rastlanılmaması sonrasında şüpheli şahsa hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.   

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.