NARKOTİK EKİPLERİNDEN OPERASYON

Asayiş 22.06.2022 - 08:10, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3153+ kez okundu.
 

NARKOTİK EKİPLERİNDEN OPERASYON

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube ekiplerinin uyuşturucu ve bunlarla ilgili şahıslara yönelik operasyonları aralıksız devam ediyor.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube ekiplerinin uyuşturucu ve bunlarla ilgili şahıslara yönelik operasyonları aralıksız devam ediyor. Konuyla ilgili olarak  “15/06/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (3) şahsın üzerlerinde, eşyalarında ve araçta yapılan aramada (70) gr. Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup, haklarında uyuşturucu madde ticaretinden ve uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılan şüpheli şahıslardan (2)’ si sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir. 15/06/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (3) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır. 16/06/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlilerince (3) şüpheli şahsın yakalanmasına yönelik olarak bir ikamette arama yapılmış, aramada herhangi bir suç unsuruna rastlanılmazken, şüpheli (3) şahıs hakkında uyuşturucu madde ticareti ve uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır. 17/06/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (1) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır. 18/06/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir araç içerisinde bulunan (2) şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (170) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır. 18/06/2022 tarihinde Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğimiz görevlilerince şüpheli bir şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (2) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır. 19/06/2022 tarihinde Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğimiz görevlilerince şüpheli bir şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.” denildi.                                                                                                              
İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube ekiplerinin uyuşturucu ve bunlarla ilgili şahıslara yönelik operasyonları aralıksız devam ediyor.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube ekiplerinin uyuşturucu ve bunlarla ilgili şahıslara yönelik operasyonları aralıksız devam ediyor.

Konuyla ilgili olarak  “15/06/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (3) şahsın üzerlerinde, eşyalarında ve araçta yapılan aramada (70) gr. Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup, haklarında uyuşturucu madde ticaretinden ve uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılan şüpheli şahıslardan (2)’ si sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir.

15/06/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (3) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

16/06/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlilerince (3) şüpheli şahsın yakalanmasına yönelik olarak bir ikamette arama yapılmış, aramada herhangi bir suç unsuruna rastlanılmazken, şüpheli (3) şahıs hakkında uyuşturucu madde ticareti ve uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.

17/06/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (1) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

18/06/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir araç içerisinde bulunan (2) şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (170) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.

18/06/2022 tarihinde Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğimiz görevlilerince şüpheli bir şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (2) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

19/06/2022 tarihinde Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğimiz görevlilerince şüpheli bir şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.” denildi.                                                                                                            

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.