NARKOTİK’TEN OPERASYON...

Asayiş 22.02.2022 - 01:19, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3960+ kez okundu.
 

NARKOTİK’TEN OPERASYON...

Ordu İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik ekiplerin uyuşturucu ve bunlarla ilgili şahıslara karşı düzenlediği operasyonlar aralıksız sürüyor.

Ordu İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik ekiplerin uyuşturucu ve bunlarla ilgili şahıslara karşı düzenlediği operasyonlar aralıksız sürüyor. Konuyla ilgili olarak, “14/02/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (13) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.  15/02/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüpheli bir şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır  16/02/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüpheli bir şahsın ikametinde arama yapılmış olup; aramada herhangi bir suç unsuruna rastlanılmazken şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde ticaretinden ve uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.  16/02/2022 tarihinde Kumru İlçe Emniyet Amirliği görevlilerince şüpheli bir şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.  17/02/2022 tarihinde Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (2)  şahsın üzerlerinde, eşyalarında ve araçta yapılan aramada (5) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.  18/02/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (1) gr. Eroin maddesi ile (56) adet Sentetik Ecza maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.  18/02/2022 tarihinde Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince şüphe üzerine durdurulan iki araçta bulunan şüpheli (5) şahsın üzenlerinde ve araçlarda yapılan aramada  (4) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.   19/02/2022 tarihinde Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince şüphe üzerine durdurulan (1) şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada  (50) gr. Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup; hakkında uyuşturucu madde ticaretinden dolayı adli işlem yapılan şahıs sevk edildiği adli mercilerce tutuklanmıştır.” denildi. 
Ordu İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik ekiplerin uyuşturucu ve bunlarla ilgili şahıslara karşı düzenlediği operasyonlar aralıksız sürüyor.

Ordu İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik ekiplerin uyuşturucu ve bunlarla ilgili şahıslara karşı düzenlediği operasyonlar aralıksız sürüyor.

Konuyla ilgili olarak, “14/02/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (13) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

 15/02/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüpheli bir şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır

 16/02/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüpheli bir şahsın ikametinde arama yapılmış olup; aramada herhangi bir suç unsuruna rastlanılmazken şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde ticaretinden ve uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.

 16/02/2022 tarihinde Kumru İlçe Emniyet Amirliği görevlilerince şüpheli bir şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

 17/02/2022 tarihinde Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (2)  şahsın üzerlerinde, eşyalarında ve araçta yapılan aramada (5) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.

 18/02/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (1) gr. Eroin maddesi ile (56) adet Sentetik Ecza maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

 18/02/2022 tarihinde Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince şüphe üzerine durdurulan iki araçta bulunan şüpheli (5) şahsın üzenlerinde ve araçlarda yapılan aramada  (4) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

  19/02/2022 tarihinde Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince şüphe üzerine durdurulan (1) şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada  (50) gr. Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup; hakkında uyuşturucu madde ticaretinden dolayı adli işlem yapılan şahıs sevk edildiği adli mercilerce tutuklanmıştır.” denildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.