OBB, SÜRECİ BAŞARIYLA YÜRÜTÜYOR

Gündem 23.05.2020 - 00:46, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3203+ kez okundu.
 

OBB, SÜRECİ BAŞARIYLA YÜRÜTÜYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi tüm dünyada baş gösteren virüsle mücadelesini başarıyla yürütmeye devam ediyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tüm dünyada baş gösteren virüsle mücadelesini başarıyla yürütmeye devam ediyor. Kent genelinde virüsün insanlar üzerindeki etkilerini en aza indirmek, bu süreçte evlerinde kalan ihtiyaç sahibi vatandaşların gereksinimlerini karşılamak ve vatandaşlara evlerinde hijyenik ortam oluşturmak amacıyla titizlikle çalışan Büyükşehir Belediyesi; tıklanmadık kapı, ulaşılmadık vatandaş bırakmıyor. Belirlenen kişilerin dışında taleplerini ileten vatandaşlara da ulaşan Büyükşehir Belediyesi, sosyal yardım performansını günden güne artırıyor. TEMEL GEREKSİNİMLER VATANDAŞLARA ULAŞTIRILIYOR Tüm birimleriyle koordineli bir şekilde teyakkuza geçen Ordu Büyükşehir Belediyesi bu zamana kadar 65 yaş üstü bakıma muhtaç olan 108 vatandaşın evinde temizlik ve dezenfekte işlemi yaparken aynı zamanda ihtiyaç sahibi ve 65 yaş üstü olan vatandaşlara toplamda 5.817 adet gıda kolisi, 374 hijyen paketi, 25 ton sebze-meyve, 50.955 adet yumurta, 5.854 adet ekmek dağıtımı gerçekleştirdi. SICAK YEMEK KAPILARINA KADAR GÖTÜRÜLÜYOR Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Ramazan ayının girmesiyle birlikte 19 ilçedeki ihtiyaç sahibi vatandaşlara tek tek ulaşarak toplamda 60.502 adet sıcak yemek dağıtımı yaptı. Öte yandan Covid-19 Virüsü sebebiyle KYK yurtlarında misafir edilen sağlık çalışanlarına her gün düzenli olarak 50 kişilik sahur ve iftar yemeği verildi. Büyükşehir Belediyesine ait olan mobil mutfak tırıyla görevleri başında bulunan polis, jandarma ve zabıta ekiplerine Ramazan ayı boyunca toplamda 9.800 kişilik yemek ikramında bulunuldu. HALKIN TALEPLERİ KARŞILANIYOR Virüs salgını nedeniyle zorunlu hale getirilen maske konusunda halkın talebini ücretsiz olarak karşılamak ve maske kullanımını yaygınlaştırmak adına toplamda 95.775 adet maske vatandaşlara ulaştırıldı. Aynı zamanda salgınla birlikte vatandaşların psikolojik anlamda bu süreçten en az etkilenmesini sağlamak adına kurulan destek hattıyla da toplamda 550 vatandaşa yardımda bulunuldu.
Ordu Büyükşehir Belediyesi tüm dünyada baş gösteren virüsle mücadelesini başarıyla yürütmeye devam ediyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tüm dünyada baş gösteren virüsle mücadelesini başarıyla yürütmeye devam ediyor.

Kent genelinde virüsün insanlar üzerindeki etkilerini en aza indirmek, bu süreçte evlerinde kalan ihtiyaç sahibi vatandaşların gereksinimlerini karşılamak ve vatandaşlara evlerinde hijyenik ortam oluşturmak amacıyla titizlikle çalışan Büyükşehir Belediyesi; tıklanmadık kapı, ulaşılmadık vatandaş bırakmıyor. Belirlenen kişilerin dışında taleplerini ileten vatandaşlara da ulaşan Büyükşehir Belediyesi, sosyal yardım performansını günden güne artırıyor.

TEMEL GEREKSİNİMLER VATANDAŞLARA ULAŞTIRILIYOR

Tüm birimleriyle koordineli bir şekilde teyakkuza geçen Ordu Büyükşehir Belediyesi bu zamana kadar 65 yaş üstü bakıma muhtaç olan 108 vatandaşın evinde temizlik ve dezenfekte işlemi yaparken aynı zamanda ihtiyaç sahibi ve 65 yaş üstü olan vatandaşlara toplamda 5.817 adet gıda kolisi, 374 hijyen paketi, 25 ton sebze-meyve, 50.955 adet yumurta, 5.854 adet ekmek dağıtımı gerçekleştirdi.

SICAK YEMEK KAPILARINA KADAR GÖTÜRÜLÜYOR

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Ramazan ayının girmesiyle birlikte 19 ilçedeki ihtiyaç sahibi vatandaşlara tek tek ulaşarak toplamda 60.502 adet sıcak yemek dağıtımı yaptı. Öte yandan Covid-19 Virüsü sebebiyle KYK yurtlarında misafir edilen sağlık çalışanlarına her gün düzenli olarak 50 kişilik sahur ve iftar yemeği verildi. Büyükşehir Belediyesine ait olan mobil mutfak tırıyla görevleri başında bulunan polis, jandarma ve zabıta ekiplerine Ramazan ayı boyunca toplamda 9.800 kişilik yemek ikramında bulunuldu.

HALKIN TALEPLERİ KARŞILANIYOR

Virüs salgını nedeniyle zorunlu hale getirilen maske konusunda halkın talebini ücretsiz olarak karşılamak ve maske kullanımını yaygınlaştırmak adına toplamda 95.775 adet maske vatandaşlara ulaştırıldı. Aynı zamanda salgınla birlikte vatandaşların psikolojik anlamda bu süreçten en az etkilenmesini sağlamak adına kurulan destek hattıyla da toplamda 550 vatandaşa yardımda bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.