OBKT'den "Bir Şehnaz Oyun"

Sanat 09.03.2014 - 20:27, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3881+ kez okundu.
 

OBKT'den "Bir Şehnaz Oyun"

Ordu Belediyesince “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü” nedeniyle hazırlanan program doğrultusunda sahnelenen “Bir Şehnaz Oyun” adlı eser izleyiciden büyük ilgi gördü.

OBKT’nin Kuruluşunun 50. Yılı nedeniyle hazırlanan ve izleyiciden yoğun ilgi gören ve “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü” nedeniyle dün akşam OBKT’de özel olarak sahnelenen oyun Ordu Belediye Başkan Yardımcısı Özer Karadağ ve çok sayıda davetli takip etti. Turgut Özakman’ın yazdığı ve Murat Demirbaş’ın yönettiği oyun ayakta alkışlanırken, salonu dolduran çok sayıda sanatsever, böylesine önemli bir günde Kadınlar için bu eserin özel olarak sahnelenmesinden dolayı teşekkür ettiler. Oyun sonrasında Ordu Belediye Başkan Yardımcısı Özer Karadağ sanatçıları tek tek tebrik ederek çiçek takdim ederken gösterdikleri performanstan dolmayı da ayrıca teşekkür etti. Sözlerine tüm Kadınların “Kadınlar Günü” nü kutlayarak başlayan Başkan Yardımcısı Özer Karadağ, “ Hepinizin emeğine ve yüreğine sağlık. Bu önemli günde sergilediğiniz bu performans emenim ki unutulmayacak bir günü hafızalara kazıdı. Kadınlar bizler için çok önemli. Toplumun geleceği onlarla şekilleniyor. Her geçen gün Kadınların sosyal hayatta daha fazla yer alması bizleri gerçekten mutlu ediyor. İstedik ki bugün bu tiyatro eseri ile unutulmaz dakikalar yaşayasınız. Bunda da başarılı olduğumuzu görüyoruz. Tekrar ‘8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ nü tebrik ediyor ve sağlıklı mutlu yıllar diliyorum” şeklinde konuştu.
Ordu Belediyesince “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü” nedeniyle hazırlanan program doğrultusunda sahnelenen “Bir Şehnaz Oyun” adlı eser izleyiciden büyük ilgi gördü.

OBKT’nin Kuruluşunun 50. Yılı nedeniyle hazırlanan ve izleyiciden yoğun ilgi gören ve “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü” nedeniyle dün akşam OBKT’de özel olarak sahnelenen oyun Ordu Belediye Başkan Yardımcısı Özer Karadağ ve çok sayıda davetli takip etti.

Turgut Özakman’ın yazdığı ve Murat Demirbaş’ın yönettiği oyun ayakta alkışlanırken, salonu dolduran çok sayıda sanatsever, böylesine önemli bir günde Kadınlar için bu eserin özel olarak sahnelenmesinden dolayı teşekkür ettiler.

Oyun sonrasında Ordu Belediye Başkan Yardımcısı Özer Karadağ sanatçıları tek tek tebrik ederek çiçek takdim ederken gösterdikleri performanstan dolmayı da ayrıca teşekkür etti. Sözlerine tüm Kadınların “Kadınlar Günü” nü kutlayarak başlayan Başkan Yardımcısı Özer Karadağ, “ Hepinizin emeğine ve yüreğine sağlık. Bu önemli günde sergilediğiniz bu performans emenim ki unutulmayacak bir günü hafızalara kazıdı. Kadınlar bizler için çok önemli. Toplumun geleceği onlarla şekilleniyor. Her geçen gün Kadınların sosyal hayatta daha fazla yer alması bizleri gerçekten mutlu ediyor. İstedik ki bugün bu tiyatro eseri ile unutulmaz dakikalar yaşayasınız. Bunda da başarılı olduğumuzu görüyoruz. Tekrar ‘8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ nü tebrik ediyor ve sağlıklı mutlu yıllar diliyorum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.