ÖDEMELER BU HAFTA YAPACAK

Gündem 09.11.2020 - 21:02, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2375+ kez okundu.
 

ÖDEMELER BU HAFTA YAPACAK

Sağlık Sen Ordu Şube Başkanı Ahmet Yılmaz, Aile Sağlığı çalışanlarının ek ödemelerinin bu hafta hesaplarına yatırılacağını söyledi.

Sağlık Sen Ordu Şube Başkanı Ahmet Yılmaz, Aile Sağlığı çalışanlarının ek ödemelerinin bu hafta hesaplarına yatırılacağını söyledi. Yılmaz, “Sağlık-Senimiz tarafından yakinen takip edilen bu durum ile ilgili geçtiğimiz Cuma günü, Sağlık-Sen Genel Sekreteri Durali Baki ve Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Faruk Doğan ile Sağlık-Sen Bakanlık Şube Başkanı Tahir Eren ve Yönetim Kurulu üyeleri, Halk Sağlığı Genel Müdür Yardımcısı Uzm.Dr. Muhammet Çömçe'yi ziyaret etti. Ziyarette aile sağlığı merkezlerinde görev yapan aile hekimi ve aile sağlığı çalışanlarına yönelik verilmesi planlanan ancak gecikme yaşanan ek ödemeler konusu görüşüldü. Görüşmede, planlanan ödemelerde gecikme yaşandığını belirten Genel Sekreter Baki; "Görevlerini aksatmadan, fedakarca yerine getiren sağlık çalışanlarına emeklerinin karşılığı verilirken bir aksama yaşanmaması gerekiyor "dedi. Konu ile ilgili birçok defa görüşüldüğüne dikkat çekerek "Aile hekimleri ve aile sağlığı çalışanlarının bu ek ödeme sorunu için defaatle görüşmeler yaptık, mücadele ettik, artık sonuç almak istiyoruz” ifadesini kullandı. Genel Müdür Yardımcısı Muhammet Çömçe ise, aile hekimliği sisteminde ilk kez böyle bir ödemenin yapılıyor olmasından dolayı oluşan sistemsel sorunun giderildiğini belirterek "Ödemeler, bu hafta içerisinde aile hekimleri ve aile sağlığı çalışanlarının hesaplarına gönderilecektir" dedi. Sağlık-Sen Ordu Şube Başkanı Ahmet Yılmaz, süreci başından beri çok yakından takip ettiklerini ve geçtiğimiz hafta olumlu sonuç aldıklarını, ödemelerin bu hafta içinde yapılacağını ifade ederek, “Aile Sağlığı çalışanlarımıza hayırlı olsun” dedi.  
Sağlık Sen Ordu Şube Başkanı Ahmet Yılmaz, Aile Sağlığı çalışanlarının ek ödemelerinin bu hafta hesaplarına yatırılacağını söyledi.

Sağlık Sen Ordu Şube Başkanı Ahmet Yılmaz, Aile Sağlığı çalışanlarının ek ödemelerinin bu hafta hesaplarına yatırılacağını söyledi.
Yılmaz, “Sağlık-Senimiz tarafından yakinen takip edilen bu durum ile ilgili geçtiğimiz Cuma günü, Sağlık-Sen Genel Sekreteri Durali Baki ve Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Faruk Doğan ile Sağlık-Sen Bakanlık Şube Başkanı Tahir Eren ve Yönetim Kurulu üyeleri, Halk Sağlığı Genel Müdür Yardımcısı Uzm.Dr. Muhammet Çömçe'yi ziyaret etti.
Ziyarette aile sağlığı merkezlerinde görev yapan aile hekimi ve aile sağlığı çalışanlarına yönelik verilmesi planlanan ancak gecikme yaşanan ek ödemeler konusu görüşüldü.
Görüşmede, planlanan ödemelerde gecikme yaşandığını belirten Genel Sekreter Baki; "Görevlerini aksatmadan, fedakarca yerine getiren sağlık çalışanlarına emeklerinin karşılığı verilirken bir aksama yaşanmaması gerekiyor "dedi.
Konu ile ilgili birçok defa görüşüldüğüne dikkat çekerek "Aile hekimleri ve aile sağlığı çalışanlarının bu ek ödeme sorunu için defaatle görüşmeler yaptık, mücadele ettik, artık sonuç almak istiyoruz” ifadesini kullandı.
Genel Müdür Yardımcısı Muhammet Çömçe ise, aile hekimliği sisteminde ilk kez böyle bir ödemenin yapılıyor olmasından dolayı oluşan sistemsel sorunun giderildiğini belirterek "Ödemeler, bu hafta içerisinde aile hekimleri ve aile sağlığı çalışanlarının hesaplarına gönderilecektir" dedi.
Sağlık-Sen Ordu Şube Başkanı Ahmet Yılmaz, süreci başından beri çok yakından takip ettiklerini ve geçtiğimiz hafta olumlu sonuç aldıklarını, ödemelerin bu hafta içinde yapılacağını ifade ederek, “Aile Sağlığı çalışanlarımıza hayırlı olsun” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.