ODÜ'DE ALİ KINIK KONSERİ

Kültür 14.05.2018 - 10:47, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3387+ kez okundu.
 

ODÜ'DE ALİ KINIK KONSERİ

Ordu Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanlığı tarafından Ali Kınık konseri organize edildi.

Ordu Üniversitesi  Öğrenci Konseyi Başkanlığı tarafından Ali Kınık konseri organize edildi. Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen konsere Rektör V. Prof. Dr. Fikri Balta, Öğrenci Konseyi Başkanı Mustafa Boran, konserin sponsoru olan Selçuk İnşaat sahibi Naci Şanlıtürk, akademik ve idari personeller ile öğrenciler ve davetliler katıldı. Öğrenci Konseyi Başkanlığının bugüne kadar gerçekleştirmiş olduğu çalışmaların tanıtım filminin gösterildiği programda bir konuşma gerçekleştiren Konsey Başkanı Mustafa Boran, öğrencilerin istekleri doğrultusunda birçok sosyal ve kültürel faaliyet düzenlediklerini belirterek etkinliğin gerçekleştirilmesine vesile olan Üniversite yönetimine ve sponsorlara teşekkür etti. Açılış programının ardından başlayan konserde sanatçı Ali Kınık Ordu Üniversitesinde bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek öğrencilerle birlikte sevilen eserlerini seslendirdi. Gerçekleştirilen konser sonrası Rektör V. Prof. Dr. Fikri Balta etkinliğe katkısından dolayı Naci Şentürk’e plaket takdim etti.   
Ordu Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanlığı tarafından Ali Kınık konseri organize edildi.

Ordu Üniversitesi  Öğrenci Konseyi Başkanlığı tarafından Ali Kınık konseri organize edildi.
Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen konsere Rektör V. Prof. Dr. Fikri Balta, Öğrenci Konseyi Başkanı Mustafa Boran, konserin sponsoru olan Selçuk İnşaat sahibi Naci Şanlıtürk, akademik ve idari personeller ile öğrenciler ve davetliler katıldı.
Öğrenci Konseyi Başkanlığının bugüne kadar gerçekleştirmiş olduğu çalışmaların tanıtım filminin gösterildiği programda bir konuşma gerçekleştiren Konsey Başkanı Mustafa Boran, öğrencilerin istekleri doğrultusunda birçok sosyal ve kültürel faaliyet düzenlediklerini belirterek etkinliğin gerçekleştirilmesine vesile olan Üniversite yönetimine ve sponsorlara teşekkür etti.
Açılış programının ardından başlayan konserde sanatçı Ali Kınık Ordu Üniversitesinde bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek öğrencilerle birlikte sevilen eserlerini seslendirdi.
Gerçekleştirilen konser sonrası Rektör V. Prof. Dr. Fikri Balta etkinliğe katkısından dolayı Naci Şentürk’e plaket takdim etti. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.