ÖDÜL ALAN ÖĞRETİM ÜYESİNE TEBRİK

Eğitim 17.12.2020 - 00:15, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1496+ kez okundu.
 

ÖDÜL ALAN ÖĞRETİM ÜYESİNE TEBRİK

Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan 2020 yılında yayınlanan en iyi makale ödülünü alan Doç. Dr. Dilek Küçük Alemdar’ı makamında kabul etti.

Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan 2020 yılında yayınlanan en iyi makale ödülünü alan Doç. Dr. Dilek Küçük Alemdar’ı makamında kabul etti. Üniversite  Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Dilek Küçük Alemdar, Journal of Emergency Nursing dergisinde yayınlanan makalesi ile “Emergency Nurses Association ve Journal of Emergency Nursing” tarafından “2020 Yılında Yayınlanan En İyi Makale Ödülü”ne layık görüldü. Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nülüfer  Erbil ve Doç. Dr. Dilek Küçük Alemdar’ı makamında kabul eden Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, “Üniversitemiz öğretim üyesi Doç. Dr. Dilek Küçük Alemdar’ın  gerçekleştirmiş olduğu nitelikli bilimsel çalışmasının ardından “2020 Yılında Yayınlanan En İyi Makale Ödülü”nü alması, Üniversitemizin hem uluslararası arenada tanınırlığının hem de bilim dünyasında bir adım daha öne çıktığının önemli bir göstergesidir. Bilimsel çalışmalar yürüten tüm araştırmacılarımıza örnek teşkil edeceğine inandığım bu başarısından dolayı kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.  
Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan 2020 yılında yayınlanan en iyi makale ödülünü alan Doç. Dr. Dilek Küçük Alemdar’ı makamında kabul etti.

Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan 2020 yılında yayınlanan en iyi makale ödülünü alan Doç. Dr. Dilek Küçük Alemdar’ı makamında kabul etti.
Üniversite  Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Dilek Küçük Alemdar, Journal of Emergency Nursing dergisinde yayınlanan makalesi ile “Emergency Nurses Association ve Journal of Emergency Nursing” tarafından “2020 Yılında Yayınlanan En İyi Makale Ödülü”ne layık görüldü.
Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nülüfer  Erbil ve Doç. Dr. Dilek Küçük Alemdar’ı makamında kabul eden Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, “Üniversitemiz öğretim üyesi Doç. Dr. Dilek Küçük Alemdar’ın  gerçekleştirmiş olduğu nitelikli bilimsel çalışmasının ardından “2020 Yılında Yayınlanan En İyi Makale Ödülü”nü alması, Üniversitemizin hem uluslararası arenada tanınırlığının hem de bilim dünyasında bir adım daha öne çıktığının önemli bir göstergesidir. Bilimsel çalışmalar yürüten tüm araştırmacılarımıza örnek teşkil edeceğine inandığım bu başarısından dolayı kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.