ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ

Kültür 24.04.2018 - 13:38, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3877+ kez okundu.
 

ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ

Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu (OBBKT), takdir görmeye devam ediyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu (OBBKT), takdir görmeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından sahnelenen Entrikalı Dolap Komedyası adlı oyun, XVIII. Direklerarası Seyirci Ödülleri kapsamında “Komedi Ensemble” ödülüne layık görülürken, sezonun iki yeni oyunu da Tokat ilinde sanatseverlerle buluştu. OBBKT’nin başarısından memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Enver Yılmaz, “Ordu Büyükşehir Belediyemiz, tüm sanat dallarında olduğu gibi tiyatroda da önemli projelere imza atıyor. Tiyatromuzun sahnelediği oyunlar, bölgemizde daha önce hiç tiyatro izlememiş seyircilere ulaşarak sanatseverle buluşmaya devam ediyor. Öte yandan, tiyatromuzun Direklerarası seyircilerinin oluşturduğu halk jürisi tarafından ödüle layık görülmesi, sanatın yaşatıldığı kentimiz adına onur vericidir. Emeği geçen herkese teşekkür ederek Ordu’muzun önemli bir markası olan OBBKT’nin başarılarının devamını diliyorum” dedi.  “ENTRİKALI DOLAP KOMEDYASI”NA XVIII. DİREKLERARASI SEYİRCİ ÖDÜLÜ XVIII. Direklerarası seyirci ödülleri Sinop’ta dağıtıldı. Direklerarası seyircilerinin oluşturduğu halk jürisi, 2017-2018 tiyatro sezonunda Karadeniz Bölgesi’nde sahneye konulan oyunlarla ilgili yaptığı değerlendirme sonrasında performans, tasarım ve yapımlar kategorilerinde başarılı bulduğu oyunları, oyuncuları, yönetmen ve tiyatroları açıkladı.  Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından sahnelenen “Entrikalı Dolap Komedyası” adlı oyun “Komedi Ensemble” ödülüne layık görüldü. TOKAT ERBAA’DA OBBKT RÜZGÂRI ESTİ  Öte yandan Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu, “Entrikalı Dolap Komedyası” ve “Kel Oğlum Keleş Oğlum” adlı oyunları Tokat’ın Erbaa ilçesinde sahneledi.  21 Nisan Cumartesi günü Erbaa Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezinde “Entrikalı Dolap Komedyası” adlı oyunu sahneleyen OBBKT, pazar günü ise “Kel Oğlum Keleş Oğlum” adlı çocuk oyununu izleyicilerle buluşturdu. OBBKT’nin oyunlarını talep ederek ilgiyle takip eden Erbaalı vatandaşlar, her iki oyunu da yoğun katılımla takip etti.      
Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu (OBBKT), takdir görmeye devam ediyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu (OBBKT), takdir görmeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından sahnelenen Entrikalı Dolap Komedyası adlı oyun, XVIII. Direklerarası Seyirci Ödülleri kapsamında “Komedi Ensemble” ödülüne layık görülürken, sezonun iki yeni oyunu da Tokat ilinde sanatseverlerle buluştu.

OBBKT’nin başarısından memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Enver Yılmaz, “Ordu Büyükşehir Belediyemiz, tüm sanat dallarında olduğu gibi tiyatroda da önemli projelere imza atıyor. Tiyatromuzun sahnelediği oyunlar, bölgemizde daha önce hiç tiyatro izlememiş seyircilere ulaşarak sanatseverle buluşmaya devam ediyor. Öte yandan, tiyatromuzun Direklerarası seyircilerinin oluşturduğu halk jürisi tarafından ödüle layık görülmesi, sanatın yaşatıldığı kentimiz adına onur vericidir. Emeği geçen herkese teşekkür ederek Ordu’muzun önemli bir markası olan OBBKT’nin başarılarının devamını diliyorum” dedi.

 “ENTRİKALI DOLAP KOMEDYASI”NA XVIII. DİREKLERARASI SEYİRCİ ÖDÜLÜ

XVIII. Direklerarası seyirci ödülleri Sinop’ta dağıtıldı. Direklerarası seyircilerinin oluşturduğu halk jürisi, 2017-2018 tiyatro sezonunda Karadeniz Bölgesi’nde sahneye konulan oyunlarla ilgili yaptığı değerlendirme sonrasında performans, tasarım ve yapımlar kategorilerinde başarılı bulduğu oyunları, oyuncuları, yönetmen ve tiyatroları açıkladı. 

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından sahnelenen “Entrikalı Dolap Komedyası” adlı oyun “Komedi Ensemble” ödülüne layık görüldü.

TOKAT ERBAA’DA OBBKT RÜZGÂRI ESTİ

 Öte yandan Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu, “Entrikalı Dolap Komedyası” ve “Kel Oğlum Keleş Oğlum” adlı oyunları Tokat’ın Erbaa ilçesinde sahneledi.

 21 Nisan Cumartesi günü Erbaa Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezinde “Entrikalı Dolap Komedyası” adlı oyunu sahneleyen OBBKT, pazar günü ise “Kel Oğlum Keleş Oğlum” adlı çocuk oyununu izleyicilerle buluşturdu. OBBKT’nin oyunlarını talep ederek ilgiyle takip eden Erbaalı vatandaşlar, her iki oyunu da yoğun katılımla takip etti.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.