ÖĞRENCİLERE MESAJ

Eğitim 17.09.2019 - 13:37, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3188+ kez okundu.
 

ÖĞRENCİLERE MESAJ

Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, öğrencilere mesaj yayınladı.

Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, öğrencilere mesaj yayınladı. Hedeflerinize ulaşmak için uzun bir eğitim ve çalışma sürecini geride bırakarak yaşamınızın önemli bir dönemine adım attınız. Öncelikle bu başarının mimarı olan ailelerinizi ve sizleri kutluyor, Ordu Üniversitesi ailesine katılmanızdan dolayı duyduğum memnuniyetimi ifade etmek istiyorum.  Geleceğinizin şekillenmeye başladığı bu dönemde Ordu Üniversitesi olarak sizlerin yanında olmak, mavi ve yeşilin buluştuğu şehrimizde aynı samimiyeti ve mevsimleri paylaşmak, tüm bunların yanında da küresel ölçekte rekabet gücü yüksek bir eğitim sürecini beraber tamamlamak bizleri mutlu edecektir. Ulusal ve uluslararası alanda akademik birikimi ve üretkenliği ile öne çıkan Üniversitemiz; modern ve her türlü ihtiyaca cevap verebilecek kapasiteye sahip yerleşkeleriyle; bilimsel, sosyal ve kültürel yaşamıyla; Üniversitemizi tercih eden siz öğrencilerimize rahat, güvenilir, huzurlu ve kaliteli bir eğitim öğretim imkânı sunmaktadır. Türkiye Üniversite Memnuniyet Araştırması 2019 Raporu’na göre Üniversitemiz 123 devlet üniversitesi arasında öğrenci memnuniyetinde 38’inci sırada yer almış, yine Öğrenci Dostu Üniversite Şehirleri Raporu’nda da Ordu 82 il arasında 17’nci sıraya yerleşmiştir. Bu veriler ışığında Ordu Üniversitesinin hem üniversitesi hem de şehrinden memnun öğrenci profiline sahip olması bizler için gurur verici bir tablodur. 13 yıllık kısa geçmişine rağmen gerek akademik gerekse fiziki gelişimini aralıksız sürdüren Üniversitemiz, alanında yetkin akademisyen ve idari personeli; 3 Enstitüsü, 12 Fakültesi, 2 Yüksekokulu ve 10 Meslek Yüksekokulu ile eğitim öğretim çalışmalarına devam etmektedir. Ordu Üniversitesi olarak araştırma ve uygulama laboratuvarlarımızla, zengin literatür ağına sahip kütüphanemizle, sosyal ve kültürel alanlarımızla geleceğimizin teminatı olan siz gençlerimizi milli ve manevi değerlerine bağlı, nitelikli teorik ve pratik bilgiler ile donatılmış, analitik düşünebilen, özgüveni, farkındalığı ve milli şuuru yüksek bireyler olarak geleceğe hazırlama sorumluluğunu hmekteyiz. Bu duygu ve düşüncelerle Üniversitemize hoş geldiniz diyor; tüm öğrencilerimize, akademik ve idari personelimize başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirmelerini diliyorum.  
Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, öğrencilere mesaj yayınladı.

Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, öğrencilere mesaj yayınladı.
Hedeflerinize ulaşmak için uzun bir eğitim ve çalışma sürecini geride bırakarak yaşamınızın önemli bir dönemine adım attınız. Öncelikle bu başarının mimarı olan ailelerinizi ve sizleri kutluyor, Ordu Üniversitesi ailesine katılmanızdan dolayı duyduğum memnuniyetimi ifade etmek istiyorum.  Geleceğinizin şekillenmeye başladığı bu dönemde Ordu Üniversitesi olarak sizlerin yanında olmak, mavi ve yeşilin buluştuğu şehrimizde aynı samimiyeti ve mevsimleri paylaşmak, tüm bunların yanında da küresel ölçekte rekabet gücü yüksek bir eğitim sürecini beraber tamamlamak bizleri mutlu edecektir.
Ulusal ve uluslararası alanda akademik birikimi ve üretkenliği ile öne çıkan Üniversitemiz; modern ve her türlü ihtiyaca cevap verebilecek kapasiteye sahip yerleşkeleriyle; bilimsel, sosyal ve kültürel yaşamıyla; Üniversitemizi tercih eden siz öğrencilerimize rahat, güvenilir, huzurlu ve kaliteli bir eğitim öğretim imkânı sunmaktadır. Türkiye Üniversite Memnuniyet Araştırması 2019 Raporu’na göre Üniversitemiz 123 devlet üniversitesi arasında öğrenci memnuniyetinde 38’inci sırada yer almış, yine Öğrenci Dostu Üniversite Şehirleri Raporu’nda da Ordu 82 il arasında 17’nci sıraya yerleşmiştir. Bu veriler ışığında Ordu Üniversitesinin hem üniversitesi hem de şehrinden memnun öğrenci profiline sahip olması bizler için gurur verici bir tablodur.
13 yıllık kısa geçmişine rağmen gerek akademik gerekse fiziki gelişimini aralıksız sürdüren Üniversitemiz, alanında yetkin akademisyen ve idari personeli; 3 Enstitüsü, 12 Fakültesi, 2 Yüksekokulu ve 10 Meslek Yüksekokulu ile eğitim öğretim çalışmalarına devam etmektedir. Ordu Üniversitesi olarak araştırma ve uygulama laboratuvarlarımızla, zengin literatür ağına sahip kütüphanemizle, sosyal ve kültürel alanlarımızla geleceğimizin teminatı olan siz gençlerimizi milli ve manevi değerlerine bağlı, nitelikli teorik ve pratik bilgiler ile donatılmış, analitik düşünebilen, özgüveni, farkındalığı ve milli şuuru yüksek bireyler olarak geleceğe hazırlama sorumluluğunu hmekteyiz.
Bu duygu ve düşüncelerle Üniversitemize hoş geldiniz diyor; tüm öğrencilerimize, akademik ve idari personelimize başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirmelerini diliyorum.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.