ÖĞRENCİLERE SPOR MALZEMELERİ DAĞITILDI

Spor 08.12.2020 - 19:25, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2644+ kez okundu.
 

ÖĞRENCİLERE SPOR MALZEMELERİ DAĞITILDI

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından öğrencilerin kullanması için yedi okula spor malzemesi dağıtımı yapıldı.

Okullarda Spor Faaliyetlerini artırmak için Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Okullarda yeni spor alanlarının oluşturulması ve öğrencilerin spor yapabilmeleri için spor malzemesi dağıtımlarına devam ediyor.  Gençlik ve Spor Bakanlığı desteği ile Altınordu ilçesinde, Atatürk Ortaokulu, Durugöl Ortaokulu ve 15 Temmuz İlkokuluna, Akkuş ilçe Kargı Ferhat Akbulut İlkokuluna, Ünye ilçe Anafartalar İlkokuluna, Çaybaşı İlçe Atatürk ilk ve Ortaokuluna, Fatsa ilçe Anafartalar İlkokuluna; Futbol, Hentbol, Basketbol ve Voleybol Topu, Voleybol Filesi, Satranç Takımları, Masa Tenisi Masası, Masa Tenisi Topları ve Raketleri, Basketbol Potası, Voleybol Direği ve Badminton Setlerinden oluşan spor malzemeleri Okul Yöneticilerine takdim edildi.  Gençlerimizin spor malzemesi ihtiyacının karşılandığı için mutlu olduklarını söyleyen Ordu Gençlik ve Spor il Müdürü Mustafa GENÇ "Gençlik ve Spor Bakanlığımızın destekleri ile Okullarda Spor Faaliyetlerinin artırılmasına yönelik çalışmalarımız artarak devam edecek.  İlimizin her köşesindeki gencimizin spor yapabilmeleri için gayret gösteriyoruz, onlara ulaşmaya çalışıyoruz, onların bize gelmesini beklemeden biz onların yanına gidiyoruz. Çalışmalarımıza destekleri için başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na Valimiz Sayın Tuncay Sonel’e yavrularımız adına teşekkür ederim. Spor malzemeleri gençlerimize hayırlı olsun” dedi.     
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından öğrencilerin kullanması için yedi okula spor malzemesi dağıtımı yapıldı.

Okullarda Spor Faaliyetlerini artırmak için Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Okullarda yeni spor alanlarının oluşturulması ve öğrencilerin spor yapabilmeleri için spor malzemesi dağıtımlarına devam ediyor.
 Gençlik ve Spor Bakanlığı desteği ile Altınordu ilçesinde, Atatürk Ortaokulu, Durugöl Ortaokulu ve 15 Temmuz İlkokuluna, Akkuş ilçe Kargı Ferhat Akbulut İlkokuluna, Ünye ilçe Anafartalar İlkokuluna, Çaybaşı İlçe Atatürk ilk ve Ortaokuluna, Fatsa ilçe Anafartalar İlkokuluna; Futbol, Hentbol, Basketbol ve Voleybol Topu, Voleybol Filesi, Satranç Takımları, Masa Tenisi Masası, Masa Tenisi Topları ve Raketleri, Basketbol Potası, Voleybol Direği ve Badminton Setlerinden oluşan spor malzemeleri Okul Yöneticilerine takdim edildi. 
Gençlerimizin spor malzemesi ihtiyacının karşılandığı için mutlu olduklarını söyleyen Ordu Gençlik ve Spor il Müdürü Mustafa GENÇ "Gençlik ve Spor Bakanlığımızın destekleri ile Okullarda Spor Faaliyetlerinin artırılmasına yönelik çalışmalarımız artarak devam edecek. 
İlimizin her köşesindeki gencimizin spor yapabilmeleri için gayret gösteriyoruz, onlara ulaşmaya çalışıyoruz, onların bize gelmesini beklemeden biz onların yanına gidiyoruz. Çalışmalarımıza destekleri için başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na Valimiz Sayın Tuncay Sonel’e yavrularımız adına teşekkür ederim. Spor malzemeleri gençlerimize hayırlı olsun” dedi.   

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.